Verhuisbedrijf Huizen 2023-10-12T04:45:26+02:00

Verhuisbedrijf Huizen

Verhuisbedrijf Alkmaar

Ga je binnenkort verhuizen van of naar Huizen en zoek je een ervaren en professioneel verhuisbedrijf in Huizen dat je van A tot Z bijstaat? Verhuisbedrijf Snelle Jongens is de ideale partner. Dankzij onze jarenlange ervaring voeren we elke verhuizing namelijk erg snel en efficiënt uit. Bovendien werken we enkel met professioneel verhuismateriaal en zijn al onze medewerkers voldoende opgeleid. Neem nu nog contact met ons op voor meer informatie en ontvang gratis een vrijblijvende offerte!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Het dienstenpakket van Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Je kan Verhuisbedrijf Snelle Jongens voor alle mogelijke verhuizingen in Huizen inschakelen. Bij ons kan je onder andere voor de volgende verhuisdiensten terecht:

Ook voor verhuizingen op maat kan je op elk moment bij ons terecht. We passen onze werkwijze aan jouw specifieke wensen aan en we zorgen ervoor dat de hele verhuisklus exact verloopt zoals jij het in gedachten had.

Een grondige voorbereiding is het halve werk

Een verhuizing is een stressvolle periode. Je moet ontzettend veel zaken regelen en er duiken altijd wel onverwachte problemen op. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens bereiden we elke verhuizing daarom goed voor. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek luisteren we aandachtig naar jouw verwachtingen en geven we aan wat we exact voor jou kunnen betekenen. Op basis van deze informatie stellen we vervolgens een duidelijke planning op. In deze planning houden we steeds wat ruimte vrij voor eventuele tegenslagen of vertragingen. Elke aanpassing van het schema wordt bovendien eerst met jou besproken en elk oponthoud wordt meteen gemeld. Dankzij de open communicatie weet je steeds exact waar je aan toe bent en kom je op geen enkel moment voor verrassingen te staan.

Waarom kiezen voor Snelle Jongens?

Huizen is een mooie stad waar het erg aangenaam wonen is. Steeds meer Nederlanders trekken naar deze prachtige regio en er zijn dan ook heel wat verhuisbedrijven actief. Bij Snelle Jongen hebben we er echter voor gezorgd dat we ons duidelijk van de concurrentie onderscheiden. Dit doen we voornamelijk door onze snelle en correcte dienstverlening. We proberen elke klus zo snel mogelijk af te ronden, zonder dat we aan kwaliteit inleveren. Bovendien combineren we onze indrukwekkende service met erg scherpe tarieven. Dankzij deze unieke combinatie hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd en worden we vaak als één van de beste verhuisbedrijven in Huizen beschouwd.

Snelle verhuisservice in Huizen

Als ervaren verhuisbedrijf weten we als geen ander hoe vermoeiend en lastig een verhuizing is. Om te vermijden dat de ene helft van je spullen in het oude huis staat en de andere helft al in de nieuwe woning is aangekomen, werken we elke klus zo snel mogelijk af. Als de verhuizing door onvoorziene omstandigheden vertraging moest oplopen, werken onze verhuizers bovendien wat langer door. Op deze manier moeten we de planning op geen enkel moment aanpassen en kunnen we de nieuwe woning op de voorziene datum opleveren.

Veilig verhuizing van of naar Huizen

Naast de snelheid van onze dienstverlening staat ook de kwaliteit van het werk centraal bij ons. Onze verhuizers maken daarom uitsluitend gebruik van professioneel verhuismateriaal. Zo wordt je hele inboedel bijvoorbeeld in erg stevige dozen ingepakt en beschermen we je waardevolle spullen met speciale verhuisdoeken. Verder zijn onze verhuiswagens erg stevig en ruim. Je meubels passen er goed in en stoten onderweg niet tegen elkaar. Bovendien hebben we een speciale beschermlaag aan de binnenkant van de wagens geplaatst, zodat het risico op schade miniem is. Tenslotte beschikken we ook over diverse verhuisliften. Een verhuislift tilt zelfs het zwaarste meubelstuk eenvoudig omhoog en dit toestel is dan ook onmisbaar als je naar een hogere verdieping verhuist.

Snelle Jongens; de goedkoopste verhuizer in Huizen

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens hebben we de afgelopen jaren een bijzonder efficiënte werkwijze ontwikkeld. Dankzij deze unieke aanpak kunnen we de kosten tijdens het verhuizen voortdurend drukken. We bieden onze diensten tegen erg scherpe tarieven aan en er duiken op geen enkel moment onverwachte extra kosten op. Bovendien houden we rekening met het beschikbare budget. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we je financiële mogelijkheden duidelijk en zoeken we naar een gepaste oplossing. We stemmen ons voorstel vervolgens op jouw persoonlijke situatie af en we zorgen ervoor dat onze offerte binnen jouw budget past.

Een ervaren verhuisbedrijf voor Huizen en omgeving

De stad Huizen kennen we door en door. In het stadscentrum weten we zelfs het kleinste steegje liggen en ook de buitenwijken hebben geen geheimen voor ons. We zijn in de hele omgeving van Huizen beschikbaar, in de volgende wijken hebben we onlangs bijvoorbeeld nog verhuizingen gerealiseerd:

 • Oude Dorp
 • Westereng
 • Buitenwijken
 • Erica en Tafelberg
 • Staatslieden en Componistenbuurt
 • Havengebied
 • Zenderwijk en Bovenweg
 • Stad en Lande
 • Huizermaat West en Zuid
 • Huizermaat Noord
 • Bijvanck
 • Bovenbaten
 • Hogemaat

Professionele verhuizers met een passie voor hun vak

Omdat de kwaliteit van onze verhuizingen erg belangrijk is voor ons, hebben we onze medewerkers erg zorgvuldig uitgekozen. We werken namelijk uitsluitend met enthousiaste en professionele verhuizers. Dankzij hun jarenlange ervaring weten onze verhuismedewerkers hoe ze een verhuizing moeten organiseren. Ze beginnen gemotiveerd aan elke klus en gaan steeds erg georganiseerd te werk. Verder communiceren ze steeds duidelijk en luisteren ze aandachtig naar eventuele opmerkingen. Bovendien zijn alle verhuizers professioneel opgeleid en behandelen ze je waardevolle spullen met erg veel zorg. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens is je hele inboedel dan ook in uitstekende handen en hoef je je helemaal nergens zorgen om te maken.

Veelgestelde vragen

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-05-01T05:33:36+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wat is een verhuislift? 2024-03-25T07:02:47+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Huizen? 2023-05-04T15:16:19+02:00

De kosten voor een verhuizing in Huizen is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een professionele verhuizing in Huizen

Verhuis je binnenkort van, naar of binnen Huizen en ben je benieuwd wat Verhuisbedrijf Snelle Jongens exact voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten luisteren graag naar jouw verwachtingen en leggen je de verschillende opties vervolgens duidelijk uit. We sturen je bovendien meteen gratis een vrijblijvende offerte toe. Tijdens het opstellen van het voorstel houden we bovendien voortdurend rekening moet jouw persoonlijke situatie, zodat we zeker weten dat de offerte volledig op jouw behoeftes is afgestemd.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?