Verhuisbedrijf Helmond 2023-10-12T04:43:57+02:00

Verhuisbedrijf Helmond

Verhuisbedrijf Alkmaar

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf dat je spullen snel, veilig en goedkoop naar Helmond brengt? Dan zit je helemaal goed bij Snelle Jongens. We zijn namelijk een professioneel en gedreven verhuisbedrijf in Helmond dat steeds uitstekend werk levert. Elke klus voeren we zo snel mogelijk uit en je hele inboedel wordt op elk moment tegen schade beschermd. Bovendien zijn onze verhuizers ervaren professionals die weten waar ze mee bezig zijn. Twijfel dan ook niet langer en vraag nu nog een vrijblijvende offerte aan!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Verhuizen in Helmond doe je het beste met ons

Helmond is een prachtige stad met een rijk verleden. In deze eeuwenoude stad vind je zowel indrukwekkende architectuur als toffe winkeltjes en uitstekende restaurants terug. Rond de stad zijn bovendien heel wat bedrijven gevestigd en de regio rond Helmond is dan ook een uitstekende plek om met je gezin te gaan wonen. Verhuizen in Helmond is echter een lastige taak. De stad bestaat uit smalle eenrichtingssteegjes en het aantal parkeerplaatsen is erg schaars. Om vlot en snel te kunnen verhuizen, schakel je daarom best een verhuisbedrijf in. Bij Snelle Jongens hebben we jarenlange ervaring met verhuizingen in Helmond en weten we hoe we ons met een grote verhuiswagen door de wirwar aan straatjes kunnen manoeuvreren.

De unieke aanpak van Snelle Jongens

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens maken we gebruik van een zeer doeltreffende en erg georganiseerde werkwijze. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we dat een grondige voorbereiding van essentieel belang is om vlot te kunnen verhuizen. We beginnen elke samenwerking daarom met een verkennend gesprek. Tijdens deze meeting gaan we dieper in op jouw verwachtingen en zoeken we naar een aanpak die bij jouw behoeften aansluit. Vervolgens stellen we een duidelijke planning op, waardoor we de hele klus gestructureerd kunnen uitvoeren. Bovendien houden we je tijdens het verhuizen van alle gebeurtenissen op de hoogte en passen we het schema niet aan zonder jouw toestemming. Deze werkwijze heeft ons al heel wat tevreden klanten opgeleverd en maakt van ons hét verhuisbedrijf in Helmond.

All allround verhuisbedrijf in Helmond

Een verhuizing is meer dan wat spullen van de oude naar de nieuwe woning brengen. Er komt ontzettend veel bij kijken en daarom bieden we bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens een heel uitgebreide verhuisservice aan. Je kan onder andere voor de volgende verhuisdiensten bij ons terecht:

Bovendien kan je ook voor verhuizingen op maat bij Snelle Jongens terecht. Onze verhuizers gaan geen uitdaging uit de weg en zoeken met plezier naar een oplossing voor jouw specifieke situatie. Contacteer ons nu nog en leg ons uit waar je exact naar op zoek bent!

Wat maakt Snelle Jongens uniek?

Helmond is een ruime stad waarin heel wat verhuisbedrijven werkzaam zijn. Bij verhuisbedrijf Snelle Jongens doen we er echter alles aan om ons van de concurrentie te onderscheiden. We gaan daarom erg snel te werk, zonder dat we aan kwaliteit inleveren. Bovendien hanteren we scherpe tarieven en werken we met een uitzonderlijk team van professionele verhuizers. Dankzij de combinatie van al deze factoren leveren we een indrukwekkende service waar de andere verhuisbedrijven niet aan kunnen tippen.

Een snelle verhuizer in Helmond

Een verhuizing is een erg chaotische periode die lang kan duren. Zeker als je ongeorganiseerd te werk gaat, verlies je het overzicht meteen en duurt de hele klus dubbel zo lang. Door je verhuizing aan Verhuisbedrijf Snelle Jongens uit te besteden, win je echter heel wat tijd. Onze vakmannen weten als geen ander hoe vervelend een verhuizing is en ze doen er alles aan om de hele verhuisklus zo snel mogelijk af te ronden. Ze volgen de vooropgestelde planning nauwkeurig en werken langer door om eventuele vertragingen op te vangen. Op deze manier verliezen ze geen tijd en kunnen ze de woning op de afgesproken datum opleveren.

Verhuizingen van de allerbeste kwaliteit

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een goed verhuisbedrijf is dat ze de spullen snel en onbeschadigd naar de nieuwe woning brengen. Onze verhuizers gebruiken daarom uitsluitend verhuismateriaal van de allerbeste kwaliteit. Tijdens de voorbereidingen plaatsen ze al je spullen in stevige verhuisdozen en beschermen ze waardevolle zaken met speciale verhuisdoeken. Voor het vervoer hebben ze erg ruime verhuiswagens tot hun beschikking. Deze wagens zijn aan de binnenkant met een speciale beschermlaag uitgerust, zodat je meubels onderweg zeker geen schade oplopen. Om je inboedel naar een hogere verdieping te brengen, maken ze ten slotte gebruik van verhuisliften. Met een verhuislift wordt zelfs het zwaarste meubel in een mum van tijd naar boven getild.

Een verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn

De kosten van een verhuizing kunnen hoog oplopen. Dit is ook meteen de reden waarom heel wat Nederlanders twijfelen om een verhuisbedrijf in dienst te nemen. De meeste bedrijven hanteren namelijk hoge prijzen en achteraf duiken er wel eens extra kosten op. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens doen we er daarom alles aan om de prijs te minimaliseren. We hanteren erg scherpe tarieven en maken zeer duidelijke afspraken rond de prijs. Bij ons weet je waar je aan toe bent en je komt achteraf dan ook niet voor onaangename verrassingen te staan.

Verhuisservice in Helmond door professionals

De afgelopen jaren heeft Verhuisbedrijf Snelle Jongens een uitstekende reputatie in Helmond opgebouwd. Dit hebben we voor het grootste deel aan ons fantastisch team te danken. Onze verhuizers zijn namelijk echte professionals die vol energie aan elke klus beginnen. Ze zoeken voor elk probleem naar een gepaste en goedkope oplossing en verliezen de moed op geen enkel moment. Bovendien werkt hun goed humeur aanstekelijk en zorgen hun grapjes ervoor dat de verhuisdag voorbij vliegt. Elke medewerkers is trouwens voldoende opgeleid. Ze weten goed hoe ze een verhuisklus moeten aanpakken en ze behandelen al jouw spullen met de grootste zorg. Aan Verhuisbedrijf Snelle Jongens kan je je inboedel met een gerust hart toevertrouwen en tijdens de verhuizing hoef je je nergens zorgen om te maken.

Een verhuisbedrijf voor heel Helmond en omgeving

Verhuisbedrijf Snelle Jongens voert al jarenlang verhuizingen in Helmond uit. Je kan ons zowel voor klussen in het stadscentrum als in de buitenwijken inschakelen. In de volgende buurten van Helmond zijn we onlangs nog actief geweest:

 • Binnenstad
 • Helmond-Oost
 • Helmond-Noord
 • ‘t Hout
 • Brouwhuis
 • Helmond-West
 • Warande
 • Stiphout
 • Rijpelberg
 • Dierdonk
 • Brandevoort
 • Industriegebied Zuid

Veelgestelde vragen

Wat is een verhuislift? 2022-12-22T05:33:49+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Wat is het draagvermogen van een verhuislift? 2022-07-27T07:33:45+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken hebben allen een draagvermogen van maximaal 400 kilo.

Hoe hoog kan een verhuislift komen? 2022-07-27T07:33:22+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken kunnen een hoogte bereiken van 27 meter. Dit is ongeveer de 9e etage van een normale flat.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Helmond? 2023-05-04T14:00:21+02:00

De kosten voor een verhuizing in Helmond is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Een verhuislift huren in Helmond

Ook als je je hele verhuizing liever zelf regelt, kunnen de diensten van Snelle Jongens van pas komen. Je kan namelijk ook een deel van je verhuizing aan ons uitbesteden. Zo maken heel wat mensen gebruik van onze verhuisliften tijdens het verhuizen. Een verhuislift is een platform dat grote en zware objecten automatisch naar boven tilt. Deze lift is het ideale hulpmiddel om naar een hogere verdieping te verhuizen. Op deze manier moet je je zware meubels niet door een smalle trappengang naar boven sjouwen. Dankzij een verhuislift wordt de hele verhuisklus een stuk aangenamer en loop je minder risico op ernstige blessures.

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan

Ga je binnenkort van of naar Helmond verhuizen en wil je weten wat Snelle Jongens voor jou kan betekenen? Neem dan meteen contact met ons op. Onze verhuizers staan op elk moment voor je klaar en leggen je de verschillende mogelijkheden graag uit. Op basis van jouw eisen en wensen stellen ze ook meteen een vrijblijvende offerte op. Onze prijsopgave past binnen je beschikbare budget en sluit perfect bij je persoonlijke situatie aan!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?