Verhuisbedrijf Heerenveen 2023-10-12T04:43:32+02:00

Verhuisbedrijf Heerenveen

Verhuisbedrijf Alkmaar

Ga je naar Heerenveen verhuizen en heb je geen idee hoe je aan de verhuizing moet beginnen? Neem dan zeker contact op met Snelle Jongens. Wij zijn namelijk een betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf in Heerenveen met jarenlange ervaring. Onze enthousiaste verhuizers weten hoe ze een verhuisklus moeten organiseren en gaan steeds erg voorzichtig met je persoonlijke spullen en meubels om. Dankzij de uitzonderlijke dienstverlening van Snelle Jongens verloopt elke verhuizing vlot, veilig en snel!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Een goede voorbereiding is het halve werk

Om zo snel en zo correct mogelijk te werk te gaan, hebben we bij Snelle Jongens een erg efficiënte werkwijze ontwikkeld. Zo beginnen we elke samenwerking bijvoorbeeld met een kennismakingsgesprek. Tijdens deze bijeenkomst geef je aan naar welke type verhuizing je op zoek bent en met welke eisen en wensen we zeker rekening moeten houden. Op basis van deze informatie stellen wij vervolgens een duidelijke planning op. Tijdens het verhuizen houden we ons voortdurend aan het schema en bespreken we elke aanpassing eerst met jou. Op deze manier kom je op geen enkel moment voor verrassingen te staan en weet je steeds waar je juist aan toe bent.

Een verhuisbedrijf voor heel Heerenveen

Snelle Jongens is een verhuisbedrijf dat in heel Heerenveen en omgeving beschikbaar is. We hebben al ontzettend veel verhuizingen in deze prachtige omgeving verricht en we weten elke straatje en steegje liggen. In de volgende buurten zijn we onlangs nog actief geweest:

 • De Knipe
 • Hoornsterzwaag
 • Jubbega
 • Nieuwehome
 • Oudehorne
 • Katlijk
 • Gersloot
 • Luinjeberd
 • Terband
 • Tjalleberd
 • Oranjewoud
 • Bontebok
 • Mildam
 • Oudeschoot

Waarom voor Verhuisbedrijf Snelle Jongens kiezen?

Steeds meer Nederlanders zijn op zoek naar een woning in of rond Heerenveen. Heerenveen is een prachtige historische stad waar het erg gezellig vertoeven is. Verder is de natuur rond Heerenveen ontzettend mooi en is er ook voldoende werkgelegenheid in de naaste omgeving.

Omdat Heerenveen steeds populairder is, zijn er heel wat verschillende verhuisbedrijven terug te vinden. Bij Snelle Jongens doen we er daarom alles aan om ons duidelijk van de concurrentie te onderscheiden. We leveren een erg snelle en vlotte dienstverlening en we zorgen ervoor dat je volledige inboedel onbeschadigd naar de nieuwe woning gebracht worden. Bovendien proberen we de kosten voortdurend te minimaliseren en passen we onze werkwijze volledig aan jouw voorkeuren en behoeften aan.

De beste verhuisservice in Heerenveen met Snelle Jongens

Een verhuizing is een chaotische en vermoeiende periode. Je leeft vaak tussen twee woningen en je hebt geen idee in welke verhuisdoos je spullen juist zitten. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens weten we maar al te goed hoeveel stress een verhuizing wel niet kan veroorzaken en we doen er daarom alles aan om de hele klus zo snel en zo vlot mogelijk af te ronden. Dankzij onze grondige voorbereiding kunnen we op eventuele problemen anticiperen en gaan we erg efficiënt te werk. Bovendien zijn onze verhuizers erg flexibel ingesteld. Bij vertragingen zullen ze ‘s avonds en in het weekend doorwerken, zodat we de hele verhuizing op de afgesproken datum kunnen opleveren.

Verhuisbedrijf Snelle Jongens staat voor kwaliteit

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens kan je je hele inboedel met een gerust hart achterlaten. Onze medewerkers zijn namelijk allemaal professionele verhuizers die weten hoe ze met waardevolle en breekbare spullen moeten omgaan. Tijdens het verhuizen maken ze enkel gebruik van hoogwaardig verhuismateriaal en gaan ze erg voorzichtig met al je zaken om. Voor het transport schakelen we verder speciale verhuiswagens in. Deze wagens zijn aan de binnenkant met een zachte beschermlaag uitgerust, zodat je meubels onderweg niet tegen de rand kunnen stoten. Ten slotte beschikken we bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens ook over verhuisliften. Een verhuislift is het ideale hulpmiddel om zware en grote objecten op een veilige manier naar hogere etages te brengen.

Verhuizen in Heerenveen met Snelle Jongens hoeft niet duur te zijn.

Een verhuizing brengt heel wat kosten met zich mee. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens proberen we daarom steeds zo goedkoop mogelijk te werk te gaan. Dankzij onze efficiënte en snelle aanpak moeten we niet veel uren aanrekenen. Verder proberen we de kosten tijdens het verhuizen voortdurend te drukken, zodat we de scherpste tarieven kunnen hanteren. Bovendien zoeken we steeds naar een oplossing binnen het vooropgestelde budget en rekenen we achteraf geen extra kosten aan. Bij Snelle Jongens houden we ons op elk moment aan de gemaakte afspraken en het goedgekeurde bedrag.

Ons ruim en heel gevarieerd dienstenpakket

Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en kunnen dan ook elke soort verhuizing uitvoeren. Bovendien bieden ze ook verschillende gespecialiseerde verhuisdiensten aan. In ons dienstenpakket vind je onder andere de volgende mogelijkheden terug:

Ook als je speciale wensen hebt of als je op zoek bent naar een ander soort verhuizing kan je zonder problemen bij ons terecht. Onze ervaren verhuizers zoeken steeds naar een geschikte oplossing en laten de hele verhuizing volledig volgens jouw wensen verlopen!

Huur een verhuislift in Heerenveen

Als je je verhuizing zelf regelt, kan je op een gegeven moment problemen tegenkomen. Zeker als je je meubels naar een hogere verdieping moet brengen, kan je de hulp van professionals waarschijnlijk goed gebruiken. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens kan je daarom ook een verhuislift huren. Een verhuislift is een platform dat grote objecten automatisch naar boven tilt. De meubels worden vervolgens via het raam in de nieuwe woning geplaatst. Met een verhuislift moet je je inboedel niet via het trappenhuis naar de juiste verdieping sjouwen en is de kans op schade of blessures aanzienlijk kleiner.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2024-03-25T07:02:24+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Wat is een verhuislift? 2024-03-25T07:02:47+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-03-25T07:03:11+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Heerenveen? 2023-05-04T13:58:38+02:00

De kosten voor een verhuizing in Heerenveen is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan

Heb je een nieuwe woning in Heerenveen gevonden, maar weet je niet hoe je aan de verhuisklus moet beginnen? Dan zit je goed bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens. Neem nu nog contact met ons op voor meer informatie. Onze verhuizers leggen je graag uit wat we voor jou kunnen betekenen en wat de verschillende mogelijkheden zijn. Vervolgens stellen ze ook meteen een scherpe offerte op. Ze zorgen ervoor dat het voorstel volledig bij jouw eisen en wensen aansluit en dat het totaalbedrag binnen het beschikbare budget past.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?