Verhuisbedrijf Gorinchem 2023-10-12T04:40:45+02:00

Verhuisbedrijf Gorinchem

Verhuisbedrijf Gorinchem

Van het begin tot het eind moet er veel geregeld worden voor een verhuizing. Als verhuisbedrijf in Gorinchem neemt Snelle Jongens graag werk van je over. Op de dag van de verhuizing heb je de handen al vol aan het overbrengen van alle spullen. Het is fijn als verhuizers je helpen om de drukte soepel te laten verlopen. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het verzorgen van verhuizingen. Wij ontlasten je met plezier van taken tijdens de overstap naar het nieuwe huis. Een verhuizer in Gorinchem biedt uitkomst als je op het punt staat een volgende woning te betrekken.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Diensten bij verschillende verhuizingen

Ons verhuisbedrijf Gorinchem ziet in dat iedere verhuizing anders is. We passen onze service het liefst zo veel mogelijk aan op je persoonlijke situatie. Zo reageren we met de dienstverlening op de wensen van de klanten. Tijdens een spoedverhuizing staan we bijvoorbeeld snel klaar om je met al het werk te helpen. Voor de verhuizing van een bedrijf of senioren zijn we je graag van dienst. Je kan ook op ons rekenen bij de ontruiming van een pand of als je een verhuislift nodig hebt. De veelzijdige inzet laat zien dat een verhuizing meer betekent dan alleen attributen overbrengen. De volgende verhuisdiensten verzorgen wij;

Klaarmaken voor verhuizing Gorinchem

Een verhuizing begint voor iedereen met de juiste voorbereiding. Een goede start bespaart je later in het proces veel werk. Het is bijvoorbeeld belangrijk om logisch na te denken over de volgorde van objecten overplaatsen. Verhuisbedrijf Gorinchem staat je bij in allerlei beslissingen waar je voor staat. Met een realistische planning krijg je de mogelijkheden overzichtelijk in beeld. Een schema helpt je om makkelijker in te schatten wanneer je definitief het oude huis verruilt voor de nieuwe woning. Het kan slim zijn als je ook rekening houdt met onverwachte situaties.

Daarom verhuisbedrijf Snelle Jongens

Het lage tarief geeft je een goede reden om voor ons verhuisbedrijf te kiezen. Het team voert spoedverhuizingen uit, maar ook bij andere opdrachten houden we het tempo hoog. Dankzij de snelle service duurt het korter voor je in alle rust van je nieuwe onderkomen gaat genieten. Aan de kwaliteit van Snelle Jongens merk je dat we meer dan tien jaar ervaring hebben. Het verhuisbedrijf past maatwerk toe, zoals je ziet aan de verschillende diensten die we aanbieden. Snelle Jongens zegt met trots dat we zowel bedrijven als privépersonen helpen met verhuizen. We zijn een veelzijdige onderneming omdat we zakelijke en particuliere klanten bedienen.

Grote voorwerpen meeverhuizen

Bepaalde objecten gaan moeilijker over naar de aanstaande woning. De voorwerpen verdienen extra aandacht als we ze naar de andere locatie verplaatsen. De verhuizer regelt dat de bezittingen veilig overkomen zonder dat je er nog naar omkijkt. Een paar extra armen zorgt voor veel verlichting als je de verhuisklussen gaat doen. Een bankstel of een droger nemen we je letterlijk uit handen tijdens de verhuizing. Stel je voor dat je mogelijk een piano laat verhuizen. Van ons verhuisbedrijf in Gorinchem mag je verwachten dat we het instrument onbeschadigd overbrengen.

Verhuizen tegen voordelige tarieven

Een huis blijft voor veel Nederlanders de duurste aankoop uit hun leven. Het is begrijpelijk dat je de kosten van de verhuizingen bij voorkeur zo laag mogelijk houdt. Hulp van verhuizers maakt alles veel makkelijker, maar het liefst betaal je natuurlijk een voordelig tarief. Binnen ons verhuisbedrijf in Gorinchem bestaan de kosten grofweg uit drie delen. We rijden in een verhuiswagen om alle eigendommen netjes te vervoeren. Met een verhuislift halen we ook spullen uit een bovenverdieping van hun plaats af. En als vanzelfsprekend krijgen de verhuizers hun verdiende salaris uitbetaald. Alles bij elkaar opgeteld bepalen die factoren hoeveel geld je in totaal investeert. Alleen voor de verhuislift en de personeelskosten geldt een uurtarief.

Familie en vrienden benaderen

Onze klanten verruilen om verschillende redenen hun woning voor een ander huis. In welke situatie je ook zit, het verhuisbedrijf Gorinchem staat tot je beschikking. Vaak schakelen Nederlanders met verhuisplannen hun familie of vrienden in. Snelle Jongens raadt aan om vooraf een inschatting te maken van hoeveel personen je verwacht. Onder het motto ‘vele handen maken licht werk’ krijg je grote taken eerder gedaan. Het is niet alleen vriendelijk van je netwerk als ze komen helpen, hun inzet bespaart je ook geld. De kosten vallen lager uit als je minder verhuizers bij je plannen betrekt.

Verhuisbedrijf in Gorinchem en omgeving

Wij zijn werkzaam in heel Gorinchem. Hieronder benoemen we alle wijken waar we verhuizingen hebben verricht.

 • Gorinchem binnenstad
 • Wijdschild
 • Lingewijk
 • Haarwijk
 • Stalkaarsen
 • Gildenwijk
 • Avelingen
 • Molenvliet
 • Dalem
 • Bedrijventerrein
 • Papland
 • Schotdeuren
 • Oudelandshoek
 • Bedrijventerrein
 • Landelijk gebied

Veelgestelde vragen

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2023-11-28T08:22:50+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-01-23T06:33:53+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-01-23T06:34:13+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wat kost een verhuizing in Gorinchem? 2023-05-04T15:25:06+02:00

De kosten voor een verhuizing is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Op onze website vraag je zonder verplichting een offerte aan. Een verhuizing blijft maatwerk, dus alleen met een offerte ken je jouw mogelijkheden. Op het formulier vragen we bijvoorbeeld wanneer je ons nodig hebt en of er bijzonderheden zijn. Het maakt niet uit of je in een flat, een rijtjeswoning of een vrijstaand huis woont. In alle gevallen nemen we het verhuiswerk met plezier voor onze rekening.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?