Verhuisbedrijf Emmeloord 2023-10-12T04:40:12+02:00

Verhuisbedrijf Emmeloord

Verhuisbedrijf Alkmaar

Ga je binnenkort verhuizen naar Emmeloord en ben je op zoek naar een verhuisbedrijf dat je hele inboedel op een veilige manier naar de nieuwe woning brengt? Dan ben je bij Snelle Jongens aan het juiste adres. We zijn namelijk een professioneel verhuisbedrijf in Emmeloord met jarenlange ervaring. Onze verhuizers zijn echte vakmannen die weten hoe ze een verhuisklus moeten aanpakken. Bovendien maken ze uitsluitend gebruik van het beste verhuismateriaal en beschermen ze al je spullen voortdurend tegen schade. Twijfel dan ook niet langer en vraag nu nog gratis een vrijblijvende offerte aan!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Wat zijn de voordelen van ons verhuisbedrijf in Emmeloord?

De periode rond een verhuizing verloopt steeds chaotisch. Terwijl je je spullen inpakt en de oude woning schoonmaakt, gaat het dagelijks leven gewoon door. Je kinderen moeten naar school, jij moet zelf naar je werk en ook het huishouden staat niet stil. De hulp van een verhuisbedrijf is dan ook zeker welkom. Een professioneel verhuisbedrijf kan de hele verhuisklus van je overnemen. Ze pakken je spullen in, ze zorgen voor het transport van alle verhuisdozen en meubels en ze helpen je ook vaak met klusjes in de nieuwe woning. Door je verhuizing aan een verhuisbedrijf uit te besteden, hoef je je nergens zorgen om te maken en word je van heel wat stress bespaard.

Het gevarieerde dienstenpakket van Snelle Jongens

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is een allround verhuisbedrijf waar je voor alle mogelijke verhuizingen terecht kan. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en bieden ook heel wat gespecialiseerde diensten aan. Ons dienstenpakket ziet er als volgt uit:

Ben je op zoek naar een verhuizing of een bepaalde dienstverlening die niet in deze lijst staat? Neem dan gerust contact met ons op. Onze verhuizers doen er alles aan om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn en zoeken voor elke verhuizing een geschikte oplossing. Verhuizingen op maat zijn dan ook geen enkel probleem voor Verhuisbedrijf Snelle Jongens!

Verhuizen naar Emmeloord

Emmeloord is een relatief nieuwe stad die erg strategisch gelegen is. Deze prachtige stad staat vooral bekend om de kalmte die de omgeving uitstraalt. Het indrukwekkend uitzicht op de omliggende polders geeft je een speciaal gevoel en Emmeloord is de ideale bestemming om helemaal tot rust te komen. Heel wat mensen zijn op zoek naar een woning in deze mooie regio. In Emmeloord vind je zowel appartementen als grote gezinswoningen en landelijke boerderijen terug.

Waarom moet je voor de dienstverlening van Snelle Jongens kiezen?

De stijgende populariteit van de huizenmarkt in Emmeloord heeft ervoor gezorgd dat er in de omgeving ontzettend veel verhuisbedrijven actief zijn. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens doen we er daarom alles aan om ons duidelijk van de concurrentie te onderscheiden. We verlenen een uitstekende dienstverlening en we gaan steeds zo snel en zo correct mogelijk te werk. Bovendien hanteren we erg lage prijzen en staat de klant op elk moment centraal bij ons. We communiceren steeds open en duidelijk, zodat je op elk moment exact weet waar je aan toe bent.

Snelle verhuisservice in Emmeloord

De verhuizers van Snelle Jongens gaan, zoals onze naam al doet vermoeden, ontzettend snel te werk. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we namelijk hoe stresserend en vermoeiend een verhuizing niet kan zijn. We hebben daarom een zeer duidelijk en efficiënte werkwijze ontwikkeld, zodat we elke verhuizing zo snel mogelijk kunnen afronden. Bovendien zijn we erg flexibel ingesteld. Moesten de werkzaamheden vertraging oplopen, dan werken onze verhuizers ‘s avonds of in het weekend gewoon door. Op deze manier houden we ons steeds aan de planning en kunnen we de nieuwe woning op de afgesproken datum opleveren!

Goedkoop verhuizen in Emmeloord met Snelle Jongens!

Verder staat Verhuisbedrijf Snelle Jongens ook bekend om de erg scherpe tarieven. Onze unieke aanpak zorgt ervoor dat we de kosten tijdens het verhuizen voortdurend kunnen drukken. Op deze manier bieden we onze diensten steeds tegen een erg lage prijs aan en kunnen we de hele verhuisklus goedkoop uitvoeren. Bovendien zoeken we steeds naar een geschikte oplossing voor elk budget. Tijdens een eerste kennismaking bespreken we je financiële situatie en stellen we vervolgens een offerte op die perfect bij je economische mogelijkheden aansluit. We houden ons op elk moment aan de afgesproken prijs en we rekenen achteraf geen onverwachte kosten aan.

Verhuizingen van de hoogste kwaliteit

Hét unieke kenmerk van Verhuisbedrijf Snelle Jongens is echter dat we snel en goedkoop te werk gaan, zonder dat we aan kwaliteit inleveren. Onze verhuizers behandelen je spullen met de grootste zorg en werken elke taak correct af. Om een optimaal resultaat te garanderen, maken ze enkel gebruik van het beste verhuismateriaal.

Zo gebruiken ze bijvoorbeeld erg stevige dozen en beschermen ze breekbare spullen met speciale verhuisdoeken. Voor het transport schakelen ze ruime verhuiswagens in. De meeste wagen zijn aan de binnenkant uitgerust met een speciale beschermlaag, zodat je meubels onderweg geen schade kunnen oplopen. Voor verhuizingen naar hogere verdiepingen maken ze ten slotte gebruik van professionele verhuisliften. Een verhuislift is een automatisch platform dat zware en lastige objecten eenvoudig naar boven tilt. Op deze manier moeten de verhuizers de meubels niet door een smal trappenhuis naar de juiste verdieping sjouwen en is het risico op schade minimaal.

Een verhuizer voor heel Emmeloord en omgeving

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is in heel Emmeloord en omgeving actief. We hebben al verschillende verhuizingen in deze stad uitgevoerd en we weten zelfs het kleinste straatje liggen. Je kan ons zowel voor verhuizingen binnen de stad als in de omliggende wijken inschakelen. In de volgende buurt hebben we bijvoorbeeld onlangs nog mensen helpen verhuizen:

 • Bomenbuurt
 • Ingenieursbuurg
 • Onkruidbuurt
 • Plantenbuurt
 • Stadshart
 • Tussen Gracht en Vaart
 • Botenbuurt
 • Bouwbuurt
 • Nijverheidsbuurt
 • Vogelbuurt
 • Emmelhage
 • De Erven De Es
 • Waterland
 • De Munt
 • Ecopark
 • Espelervaart
 • Revelsant
 • Sterrenbuurt
 • De Zuidert

Veelgestelde vragen

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2024-05-01T05:33:11+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Wat is een verhuislift? 2024-03-25T07:02:47+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-05-29T06:37:19+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Emmeloord? 2023-05-04T13:58:55+02:00

De kosten voor een verhuizing in Emmeloord is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan voor je verhuizing

Staat er een verhuizing naar of binnen Emmeloord op de planning en kan je wel wat professionele hulp gebruiken? Neem dan meteen telefonisch of per email contact met ons op. Onze verhuizers leggen je onze verschillende mogelijkheden graag uit en samen bekijken jullie wat de beste oplossing voor jouw situatie is. We stellen ook meteen gratis een vrijblijvende offerte op, zodat je exact weet waar je aan toe bent!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?