Verhuisbedrijf Ede 2023-10-12T04:39:53+02:00

Verhuisbedrijf Ede

Verhuisbedrijf Alkmaar

Ben je op zoek naar een goedkoop, snel en professioneel verhuisbedrijf in Ede? Dan is Verhuisbedrijf Snelle Jongens exact wat je zoekt. We zijn namelijk een gedreven verhuisbedrijf dat elke verhuisklus snel en vakkundig afrondt.

Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden en onze tarieven? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Een efficiënt verhuisbedrijf in Ede

Een verhuizing is erg vermoeiend. Zonder een grondige voorbereiding en een juiste aanpak kan deze klus erg lang duren. Door je verhuizing echter aan Verhuisbedrijf Snelle Jongens uit te besteden, bespaar je erg veel tijd en energie. Onze vakkundige verhuizers werken enkel met professioneel verhuismateriaal en hanteren een erg efficiënte werkwijze. Op deze manier zorgen ze ervoor dat elke verhuisklus snel en vakkundig afgerond wordt. Dankzij Verhuisbedrijf Snelle Jongens moet je je dan ook nergens zorgen om maken en kan je je nieuwe woning meteen betreden.

Onze verschillende diensten

Je kan ons verhuisbedrijf in Ede inschakelen voor de volgende diensten:

De unieke werkwijze van Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Kiezen voor Verhuisbedrijf Snelle Jongens betekent kiezen voor een snelle en goedkope verhuisservice van de beste kwaliteit. Dankzij onze unieke en efficiënte aanpak ronden we elke verhuisklus namelijk zeer snel af, zonder dat we aan kwaliteit moeten inleveren. Bovendien zorgen we er op deze manier voor dat de kosten van elke verhuizing zoveel mogelijk geminimaliseerd worden en dat we onze diensten aan een lage prijs kunnen aanbieden.

Snel verhuizen in Ede

Ons verhuisbedrijf heet niet voor niets Snelle Jongens. We hebben deze naam namelijk te danken aan onze erg snelle verhuisservice. We weten dat een verhuizing een vermoeiende klus is en we zorgen er dan ook voor dat we alle werkzaamheden zo snel mogelijk afwerken. Bovendien stellen onze verhuizers zich flexibel op en werken ze ‘s avonds en in het weekend gewoon door. Dankzij de uitstekende dienstverlening van Verhuisbedrijf Snelle Jongens verloopt alles dan ook volgens de planning en loopt de verhuisklus op geen enkel moment vertraging op.

Professionele verhuisservice in Ede

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens staat kwaliteit voorop. We werken dan ook enkel met het beste verhuismateriaal. Zo beschikken we bijvoorbeeld over professionele verhuisliften, stevige inpakdozen en beschermende doeken. Verder hebben we verschillende ruime verhuiswagens. De binnenkant van onze wagens zijn trouwens uitgerust met een speciale beschermlaag, zodat je meubels geen schade kunnen oplopen. Tenslotte zijn al onze medewerkers professioneel opgeleid. Ze weten dan ook hoe ze zorgvuldig met spullen moeten omgaan en ze zorgen ervoor dat de hele verhuisklus op elk moment veilig verloopt.

Verhuizen in Ede is goedkoop

Dankzij onze snelle en efficiënte werkwijze kunnen we steeds kostenbesparend te werk gaan. We bieden onze diensten dan ook aan een zeer scherpe prijs aan, waardoor we de ideale partner zijn als je goedkoop wil verhuizen in Ede. Bovendien zoeken we steeds naar een gepaste oplossing binnen elk budget. Op deze manier zorgen we er bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens dat iedereen van onze diensten gebruik kan maken.

Een verhuisbedrijf in Ede en omgeving

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is in heel Ede en omgeving actief. Zowel voor verhuizingen in het centrum als voor klussen in de buitenwijken kan je bij ons terecht. In de volgende buurten hebben we recent nog opdrachten uitgevoerd:

 • Ede Oost
 • Ede West
 • Veldhuizen
 • Kernhem
 • Ede Zuid
 • Maandereng
 • Rietkampen
 • Bedrijventerrein
 • Buitengebied Ede
 • Bennekom
 • Lunteren
 • Ederveen
 • De Klomp
 • Harskamp
 • Wekerom
 • Otterlo

Hoe bereiden we de verhuizing voor?

Vlot en snel verhuizen kan enkel en alleen met een goede voorbereiding. Daarom beginnen we elke samenwerking met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek nemen we de hele verhuizing door en luisteren we aandachtig naar jouw eisen. We passen onze werkwijze vervolgens aan jouw wensen aan en zorgen ervoor dat alles vlot verloopt. We doen er alles aan om jouw verwachtingen in te lossen en we houden ons bovendien steeds aan de gemaakte afspraken. We vragen je wel om alle nodige en relevante informatie tijdig door te geven. Op deze manier kunnen we ons grondig voorbereiden en verloopt de verhuizing dan ook vlekkeloos.

Veelgestelde vragen

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-05-01T05:32:40+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Wat is een verhuislift? 2024-03-25T07:02:47+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Wat is het draagvermogen van een verhuislift? 2022-07-27T07:33:45+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken hebben allen een draagvermogen van maximaal 400 kilo.

Hoe hoog kan een verhuislift komen? 2022-07-27T07:33:22+02:00

De verhuisliften die wij gebruiken kunnen een hoogte bereiken van 27 meter. Dit is ongeveer de 9e etage van een normale flat.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Ede? 2023-05-04T15:19:54+02:00

De kosten voor een verhuizing in Ede is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Neem nu nog contact met ons op

Wil je graag van onze diensten gebruik maken? Aarzel dan niet langer en neem meteen contact met ons op. Onze specialisten bespreken de verschillende mogelijkheden graag met je en luisteren naar eventuele speciale wensen. We sturen je ook meteen gratis een vrijblijvende offerte op maat toe. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens willen we iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn en we zorgen er dan ook voor dat ons voorstel perfect bij jouw persoonlijke situatie aansluit!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?