Verhuisbedrijf Dronten 2023-10-12T04:39:43+02:00

Verhuisbedrijf Dronten

Verhuisbedrijf Alkmaar

Op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in Dronten? Verhuisbedrijf Snelle Jongens helpt je graag uit de nood. Onze vakmannen hebben namelijk jarenlange ervaring met alle soorten verhuizingen en weten van aanpakken. We werken enkel met verhuismateriaal van de beste kwaliteit en we passen onze werkwijze aan jouw eisen aan. Dankzij onze uitstekende dienstverlening verloopt de verhuisklus exact zoals je het in gedachten had!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

De voordelen van een verhuisbedrijf

Een verhuizing is vaak het begin van een stressvolle periode. Er moeten ontzettend veel praktische zaken geregeld worden en er komt ook een hele hoop papierwerk bij kijken. Door een verhuisbedrijf in te schakelen, hoef je je over het fysieke deel van de verhuisklus alvast geen zorgen te maken. Een verhuisbedrijf kan namelijk de hele verhuizing op zich nemen, gaande van het in- en uitpakken van de verhuisdozen tot het sjouwen van zware meubels en het transporteren van witgoed. Terwijl de professionele verhuizers het zware werk voor hun rekening nemen, kan jij de administratieve kant ondertussen in orde brengen of kan je de nieuwe woning alvast wat inrichten.

De efficiënte aanpak van Snelle Jongens

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens een erg efficiënte werkwijze ontwikkeld. Elke verhuizing beginnen we met een grondige voorbereiding. Eerst en vooral plannen we een verkennend kennismakingsgesprek in. Tijdens dit onderhoud geef jij aan waar je naar op zoek bent en wat je verwachtingen zijn. Op basis van deze informatie stellen we vervolgens een planning op en geven we aan hoe jij ons het best kan helpen. Zodra we aan de verhuisklus begonnen zijn, proberen we ons steeds aan de gemaakte afspraken te houden en communiceren we op elk moment open en duidelijk. Op deze manier ontstaan er geen misverstanden en kunnen we de nieuwe woning tijdig opleveren.

Een professioneel verhuisbedrijf voor heel Dronten en omgeving

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is al jarenlang actief in de omgeving van Dronten. U kan ons zowel voor verhuizingen in het centrum van de stad als in de buitenwijken inschakelen. In de volgende buurten hebben we onlangs nog werk verricht:

 • De Munten
 • De Drieslag
 • De Oeverlopenwijk
 • Centrum Dronten
 • Oud-Dronten
 • De Fazant
 • De Landmaten
 • De Manege
 • De Landstreken
 • De Kruidentuin
 • Buitengebied Dronten
 • De Baan
 • Bremerpark
 • Oud-Swifterband
 • Bloemenbuurt

Waarom moet u voor Verhuisbedrijf Snelle Jongens kiezen?

Verhuisbedrijf Snelle Jongens onderscheidt zich op drie vlakken van de concurrentie. Eerst en vooral werken we erg snel. We weten hoe lastig een verhuizing kan zijn en we doen er alles aan om de hele klus zo snel mogelijk achter de rug te hebben. Verder is ons geleverde werk steeds van de beste kwaliteit. We werken namelijk uitsluitend met professionals en we beschikken over modern en professioneel verhuismateriaal. Tenslotte staan we bekend om onze scherpe tarieven. We doen er alles aan om de kosten te drukken, zodat we onze diensten aan een lage prijs kunnen aanbieden.

Snelle verhuizer in Dronten

Als professioneel en ervaren verhuisbedrijf weten we als geen ander hoe vermoeiend een verhuizing is. De verhuisdag verloopt vaak chaotisch en de wanorde werkt ook niet motiverend. Zonder een juiste aanpak kan een verhuizing bovendien erg lang duren. Onze verhuizers gaan daarom erg efficiënt te werk. Ze brengen je hele inboedel zo snel mogelijk naar je nieuwe woonst en ze werken, indien nodig, ‘s avonds en in het weekend door. Zo houden ze zich steeds aan de planning en wordt de nieuwe woning zoals afgesproken opgeleverd.

Verhuizingen van de beste kwaliteit

Hoe snel we ook werken, de kwaliteit van ons werk verliezen we nooit uit het oog. Bij verhuisbedrijf Snelle Jongens werken we namelijk enkel met het beste verhuismateriaal. Zo beschikken we bijvoorbeeld over stevige inpakdozen waarin we alle spullen veilig bewaren en hebben we speciale verhuisdoeken om waardevolle spullen tegen schade te beschermen. Verder gebruiken we professionele verhuisliften om zware spullen eenvoudig naar een hogere verdieping verhuizen en zijn we in het bezit van ruime verhuiswagens die uw meubels veilig transporteren. Bovendien zijn onze wagens uitgerust met een zachte en beschermende laag aan de binnenkant, zodat uw spullen onderweg ook niet beschadigd kunnen worden.

Een zorgvuldig samengesteld team van ervaren verhuizers

Het team van Verhuisbedrijf Snelle Jongens bestaat uit professionele verhuizers. Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn vakkundig opgeleid. Ze beschikken over voldoende vakkennis om een verhuizing zorgeloos te laten verlopen en ze luisteren steeds aandachtig naar uw wensen. We hebben ons team zorgvuldig uitgekozen, waardoor u uw hele inboedel met een gerust hart aan ons kan toevertrouwen.

Goedkope verhuisdiensten in Dronten

Tenslotte staan we bekend omwille van onze zeer scherpe prijzen. Tijdens het verhuizen proberen we de kosten voortdurend te minimaliseren, zodat we onze tarieven zo laag mogelijk kunnen houden. Bovendien denken we steeds met je mee. Tijdens het verkennend gesprek bespreken we ook je financiële situatie. We zoeken steeds naar oplossingen binnen het beschikbare budget en we passen onze offerte aan jouw mogelijkheden aan. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen zonder problemen van onze verhuisdiensten gebruik kan maken.

Het ruime dienstenpakket van Snelle Jongens

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is al jarenlang actief. We hebben enorm veel ervaring met alle soorten verhuizingen en je kan ons voor alle mogelijke verhuisdiensten inschakelen:

Verder kan je ook voor verhuizingen op maat bij ons terecht. Vertel ons waar je exact naar op zoek bent en wij doen al het mogelijke om jouw wensen te realiseren.

Veelgestelde vragen

Wat is een verhuislift? 2022-12-22T05:33:49+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-01-23T06:33:53+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-01-23T06:34:13+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Dronten? 2023-05-04T15:17:08+02:00

De kosten voor een verhuizing in Dronten is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een verhuizing op maat in Dronten

Ga je binnenkort van, naar of binnen Dronten verhuizen en besteed je graag (een deel van) de verhuizing uit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze verhuizers leggen je graag uit wat we exact voor jou kunnen betekenen. Samen overlopen we de verschillende mogelijkheden en bespreken we jouw persoonlijke situatie. Vervolgens sturen we je meteen gratis een verblijvende offerte op maat toe en zorgen we ervoor dat ons voorstel perfect bij jouw wensen en eisen aansluit!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?