Verhuisbedrijf Drachten 2023-10-12T04:39:34+02:00

Verhuisbedrijf Drachten

Verhuisbedrijf Dordrecht

Ga je binnenkort in of rondom Drachten verhuizen en ben je op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf? Zoek dan niet verder. Snelle Jongens is namelijk een betrouwbaar verhuisbedrijf in Drachten dat al jarenlang werkzaam is. Onze verhuizers zijn echte vakmannen die elke verhuisklus met de nodige aandacht uitvoeren. Ze communiceren erg duidelijk en beschermen je spullen op elk moment tegen schade. Bovendien passen ze hun aanpak aan jouw wensen aan en ronden ze elke klus zo snel mogelijk af. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan meteen contact met ons op en ontvang onmiddellijk gratis een gepersonaliseerde offerte!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Wat kan een verhuisbedrijf in Drachten voor jou betekenen?

Verhuizen is niet altijd eenvoudig. Eerst en vooral moet je al je spullen op een georganiseerde manier inpakken en moet je je oude woning grondig schoonmaken. Verder moet je ook goed over het transport nadenken. Al je meubels passen niet in elke wagen en ook de parkeergelegenheid vormt vaak een probleem. Een professioneel verhuisbedrijf zoals Snelle Jongens kan je hier echter bij helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring met verhuizingen in Drachten weten we hoe we elk straatje kunnen bereiken en waar we onze verhuiswagens kunnen parkeren. Bovendien staan onze jongens je van begin tot einde bij en zorgen ze voor een soepel en vlot verloop van de hele verhuisklus.

Een allround verhuisbedrijf voor heel Drachten

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens voeren we al jarenlang verhuizingen van, naar en in Drachten uit. We weten zelfs het kleinste steegje liggen en we kiezen steeds de kortste weg uit. Je kan onze verhuizers zowel voor verhuizingen in het levendige stadscentrum als in de rustige buitenwijken inschakelen. In de volgende buurten van Drachten hebben ze onlangs nog verhuiswerk verricht:

 • Centrum
 • De Wiken
 • De Singels
 • De Drait
 • De Venen
 • De Folgeren
 • De Swetten
 • De Bouwen
 • Noordoost
 • De Trisken
 • Himsterhout
 • Drachtstercompagnie

De speerpunten van Verhuisbedrijf Snelle Jongens in Drachten

Drachten is een prachtige Friese stad die uitstekend gelegen is. De prachtige groene omgeving is een erg populaire uitvalsbasis en er zijn dan ook ontzettend veel verhuisbedrijven in Drachten terug te vinden. Verhuisbedrijf Snelle Jongens hanteert echter een unieke en zeer doeltreffende werkwijze, waardoor we een uitstekende reputatie in de regio hebben opgebouwd. We bereiden elke verhuisklus grondig voor en we stellen steeds een zeer duidelijke planning op. Op deze manier kunnen we de hele verhuizing snel en veilig uitvoeren. Bovendien bieden we onze verhuisdiensten tegen ontzettend scherpe prijzen aan en werken we enkel met de beste verhuizers.

Verhuizen in Drachten hoeft niet duur te zijn

Een verhuizing uitbesteden is vaak een dure zaak. Heel wat verhuisbedrijven rekenen namelijk erg hoge tarieven aan. Bij Snelle jongens proberen we de kosten echter voortdurend te drukken. We zoeken steeds naar de goedkoopste oplossing en we houden op elk moment rekening met het beschikbare budget. Bovendien komen we onze afspraken mooi na en rekenen we geen extra onverwachte kosten aan. Dankzij onze uitzonderlijke prijzen en onze correcte dienstverlening onderscheiden we ons dan ook erg duidelijk van de concurrentie.

Schadeloze verhuizingen in Drachten

Onze verhuizers verliezen de kwaliteit van hun werk ten slotte nooit uit het oog. Ze weten hoe belangrijk het is om de hele inboedel onbeschadigd naar de nieuwe woning te brengen en ze beschermen al je persoonlijke zaken daarom voortdurend tegen schade. Tijdens het inpakken gebruiken ze zeer stevige verhuisdozen en breekbare spullen wikkelen ze in speciale doeken. Verder hebben we bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens een uitgebreid wagenpark met verhuiswagens en verhuisliften. Onze verhuiswagens zijn volledig uitgerust om alle je meubels op een veilige manier te vervoeren. De verhuisliften gebruiken we dan weer om je inboedel naar hogere verdiepingen te tillen.

Snel verhuizen is een kunst

Ons belangrijkste speerpunt is echter de snelheid van onze verhuizingen. Als ervaren en professioneel verhuisbedrijf weten we als geen andere hoeveel stress er bij een verhuisklus komt kijken. Er moet ontzettend veel geregeld worden en het is erg moeilijk om het overzicht te behouden. Onze verhuizers gaan daarom zo efficiënt mogelijk te werk en proberen elke klus snel af te ronden. Ze volgen de planning nauwkeurig en melden elk oponthoud meteen. Bij eventuele vertragingen werken onze werknemers bovendien graag wat langer door. Op deze manier kunnen we de nieuwe woning op de afgesproken datum opleveren en moet je geen aanpassingen in je kalender maken.

Het indrukwekkende dienstenpakket van Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Standaard verhuisbedrijven kan je enkel voor volledige verhuizingen inschakelen. Bij Snelle Jongens kan je echter ook voor heel wat gespecialiseerde verhuisdiensten terecht. Ons ruime dienstenpakket ziet er als volgt uit:

Bovendien zijn onze verhuizers erg flexibel ingesteld en behoren verhuizingen op maat in Drachten ook tot onze mogelijkheden. Het enige wat je hoeft te doen, is ons even contacteren en ons duidelijk doorgeven waar je juist naar op zoek bent. We zoeken vervolgens naar een geschikte oplossing, zodat de hele verhuisklus aan jouw verwachtingen voldoet.

Verhuisliften huren in Drachten

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens verhuren we ook verhuisliften. Een verhuislift is een elektrisch platform dat de grootste en de zwaarste spullen zeer eenvoudig naar een hogere etage brengt. Zeker mensen die hun verhuizing zelf regelen, maken vaak gebruik van deze verhuisdienst. Het is namelijk een erg vermoeiende en gevaarlijke taak om je inboedel door een smal trappenhuis naar boven te sjouwen. De kans op schade is zo erg groot en zelf kan je ernstige blessures oplopen. Een verhuislift maakt een einde aan dit probleem. Met een verhuislift moet je zelf geen fysieke arbeid verricht en ben je er zeker van dat al je spullen onbeschadigd naar boven gebracht worden.

Veelgestelde vragen

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2023-11-28T08:23:21+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2023-11-28T08:22:50+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2023-11-28T08:22:19+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Wat is een verhuislift? 2022-12-22T05:33:49+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Wat kost een verhuizing in Drachten? 2023-05-04T13:56:01+02:00

De kosten voor een verhuizing in Drachten is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Contacteer ons nu nog voor je toekomstige verhuizing in Drachten

Ga je van, naar of binnen Drachten verhuizen en ben je geïnteresseerd in een of meerdere verhuisdiensten van Snelle Jongens? Aarzel dan niet om telefonisch of elektronisch contact met ons op te nemen. We staan je graag te woord en leggen je duidelijk uit wat we voor jou kunnen betekenen. We sturen je ook meteen gratis een vrijblijvende offerte op maat toe, zodat je meteen met onze lage tarieven kan kennismaken!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?