Verhuisbedrijf Dordrecht 2023-10-12T04:39:23+02:00

Verhuisbedrijf Dordrecht

Verhuisbedrijf Dordrecht

Onze Snelle Jongens in Dordrecht staan graag voor je klaar. Bij ons ben je aan het juiste adres als je zoekt naar een professioneel en ervaren verhuisbedrijf in Dordrecht. Wij werken alleen met deskundige en opgeleide verhuizers en materiaal van hoogstaande kwaliteit. Profiteer hierbij van onze concurrerende prijzen. Wil je verhuizen binnen Dordrecht, uit Dordrecht of naar Dordrecht?

Bij verhuisbedrijf Dordrecht Snelle Jongens ben je precies op de goede plek. Als je meer wilt weten over onze tarieven, vraag dan gratis een offerte aan. Deze is geheel vrijblijvend en verplicht je verder dus tot niets. Kom gerust ook vrijblijvend langs op ons kantoor. Dan bespreken we je wensen en vertellen we je vervolgens wat wij voor jou kunnen betekenen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

U kunt ons inschakelen voor de volgende verhuizingen:

Professioneel verhuisbedrijf in Dordrecht en omgeving

Of het nu gaat om een spoedverhuizing, een reguliere verhuizing of de verhuizing van een heel bedrijf, wij staan graag voor je klaar. Wij doen er alles aan om een goede kwaliteit te leveren. Daarnaast vinden wij een uitstekende verhouding tussen de prijs en de kwaliteit belangrijk. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat je spullen zo snel mogelijk naar de gewenste locatie worden vervoerd. Uiteraard op een uiterst zorgvuldige wijze. Geef de volledige verhuizing aan ons over. We ontzorgen je graag. Tijdens een verhuizing en de periode daar omheen komt er toch al genoeg op je af.

Dankzij onze efficiënte manier van werken weten wij de prijzen laag te houden. Voor goedkoop verhuizen in Dordrecht zijn wij daarom je ideale partner. Wij hebben drie zaken bijzonder hoog in het vaandel staan. Hierdoor onderscheiden wij ons van andere verhuisbedrijven in Dordrecht.

Waarom kiezen voor onze verhuisservice?

Kies je voor ons verhuisbedrijf ? Dan kies je voor de hoogst mogelijk kwaliteit tegen de scherpste prijs. Daarnaast zorgen wij dat je snel weer aan de slag kunt in je nieuwe woning door een snelle verhuisservice te verlenen. Door een efficiënte verhuizing minimaliseren wij de kosten per verhuizing waardoor je wij goedkoop verhuizen in Den Haag mogelijk maken. Door de drie speerpunten van ons verhuisbedrijf te combineren onderscheiden wij ons als het beste verhuisbedrijf in omgeving Den Haag.

De drie belangrijkste redenen om voor ons verhuisbedrijf te kiezen zijn:

1. Snelle verhuisservice in Dordrecht

Natuurlijk ben je inmiddels bekend met onze naam. Zo heten we niet zomaar. Wij regelen jouw verhuizing in Dordrecht zo snel mogelijk. Dit doen we door te kiezen voor de beste aanpak. Onze efficiënte manier van werken levert een enorme tijdsbesparing op. Jij wilt toch ook graag zo snel mogelijk met je hele inboedel je nieuwe woning gaan inrichten? Verhuizen is in veel gevallen een stressvolle gebeurtenis. Wij ontzorgen je graag. Jij hoeft je dan nergens druk om te maken. De totale verhuizing kun je met een gerust hart aan onze jongens overlaten. Uiteraard staan jouw wensen hierbij centraal.

2. Uitstekende kwaliteit

Wij werken alleen met professionele en ervaren verhuizers. Daarnaast kiezen we voor verhuismaterialen van hoogstaande kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat jouw kostbare eigendommen uitstekend beschermd zijn tegen schade. Als het nodig is zetten wij onze verhuislift in. Daarnaast rijden we met ruime verhuiswagens. Voor de bescherming van je inboedel gebruiken we onder meer doeken.

3. Verhuizen in Dordrecht voor een scherp tarief

Verhuizen kost je vaak al genoeg geld. Het is niet meer dan logisch dat je dan kiest voor een goedkoop verhuisbedrijf in Dordrecht. Zeker als dit niet betekent dat de kwaliteit van lagere orde is. Wij zijn er voor een voordelige verhuizing in Dordrecht en omgeving. Inmiddels hebben we jarenlang ervaring met het regelen van verhuizingen van zowel zakelijke als particuliere klanten. Laat ons weten wat jouw wensen zijn. Daarna volgt er van onze kant een voorstel. Wij zijn er voor elk budget. Graag zorgen we ook voor jou voor een passende oplossing.

Verhuisbedrijf in Dordrecht en omgeving

In heel Dordrecht kun je een beroep doen op onze diensten. Ook in de omgeving van Dordrecht staan de Snelle Jongens graag voor je klaar. Wij kennen de stad goed, zodat we daadwerkelijk een snelle verhuizing kunnen garanderen. Uiteraard kan het in Dordrecht druk zijn. Voor onze verhuizers vormt dat echter geen belemmering. Ook in het centrum van Dordrecht staan we zeker voor je klaar.

 • Historische Binnenstad
 • 19e-eeuwse Schil
 • Oud-Krispijn
 • Nieuw-Krispijn
 • Land van Valk
 • Indische- en Vogelbuurt
 • Staart-West
 • Staart-Oost
 • Wielwijk
 • Sterrenburg
 • Dubbeldam
 • Stadspolder
 • Vissershoek
 • Oudelandshoek
 • Industriegebied Staart
 • Industriegebied West
 • Verspreide bebouwing
 • Zuidhoven
 • Crabbehof

Diverse verhuizingen mogelijk

Ga je binnenkort verhuizen met je bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op. Zonder problemen verhuizen wij de hele inboedel. Ook particulieren zijn bij ons van harte welkom. Daarnaast is ons bedrijf er voor onder meer woningontruimingen en zorg verhuizingen. Denk bijvoorbeeld ook aan het verhuizen van speciale objecten. Heb jij, om welke reden dan ook, te maken met een spoedverhuizing? Dan komt er extra veel op je af. Neem contact op met de Snelle Jongens en ook de spoedverhuizing wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. Op het door jouw gewenste moment. Laat je eisen en wensen weten en wij komen met een voorstel. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Vraag je jezelf nog af of wij een aantal objecten wel verhuisd krijgen? Verhuis je naar een extreem smalle straat en gaat het om een hoge verdieping? Voor onze experts is dit geen enkel probleem.

Overleg belangrijk bij verhuizing in Dordrecht

Wij hebben veel ervaring met diverse soorten verhuizingen. We weten uit de praktijk dat een goede voorbereiding cruciaal is. Natuurlijk staan wij ook voor het moment van de verhuizing al voor je klaar. We geven je graag advies zodat je de verhuizing zo goed mogelijk kunt voorbereiden. Dit doen we samen met jou. Welke wensen heb je? Wat verwacht je van ons? Waarschijnlijk vraag je allereerst van ons dat we je kostbare bezittingen zonder schade verhuizen. Hier kun je met een gerust hart op vertrouwen. Daar doen we echt alles voor. Een goede voorbereiding is ook in dit kader van belang. Geef ons de informatie die we nodig hebben. Zo kunnen ook wij de verhuizing zo optimaal mogelijk voorbereiden. De benodigde informatie kun je aangeven op de aanvraag van de offerte.

Veelgestelde vragen

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-05-01T05:33:36+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2024-05-01T05:33:11+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-05-01T05:32:40+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-05-29T06:37:19+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Wat kost een verhuizing in Dordrecht? 2023-05-04T15:25:30+02:00

De kosten voor een verhuizing is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Offerte aanvragen bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Je wilt graag weten wat onze verhuistarieven zijn? Je bent benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Je bent daarnaast van harte welkom voor een bezoek aan ons kantoor. Ook kunnen wij bij jou aan huis langskomen. Graag bespreken we jouw specifieke wensen. We doen er alles aan om voor jou de meest perfecte verhuizing te realiseren.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?