Verhuisbedrijf Doetinchem 2023-10-12T04:39:13+02:00

Verhuisbedrijf Doetinchem

Verhuisbedrijf Dordrecht

Ga je van of naar Doetinchem verhuizen en zoek je een professionele verhuisservice in de omgeving? Schakel dan Verhuisbedrijf Snelle Jongens in Doetinchem in! Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we alle vakkennis in huis om van jouw verhuizing in Doetinchem een succes te maken. Met de hulp van onze verhuizers bespaar je heel wat tijd en stress. Onze medewerkers ontzorgen je volledig en nemen de hele verhuisklus graag voor hun rekening. Ze werken elke verhuizing op een correcte manier af en brengen je hele inboedel onbeschadigd naar je nieuwe huis. Ontvang je graag meer informatie? Twijfel niet langer en contacteer onze Snelle Jongens nu nog!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Waarom voor een verhuisbedrijf in Doetinchem kiezen?

Een verhuizing is een erg spannende gebeurtenis. Je verhuist niet alleen naar een nieuwe woning, je krijgt ook te maken met een andere omgeving en andere gewoontes. Het is dan ook logisch dat dit vaak stress veroorzaakt. Door je verhuizing aan ons verhuisbedrijf uit te besteden, verloopt deze overgang echter erg vlot. Bij ons is je hele inboedel in uitstekende handen en hoef je je nergens zorgen om te maken. Terwijl onze verhuizers al het fysieke werk voor hun rekening nemen, kan jij je nieuwe omgeving rustig leren kennen.

Wat maakt de dienstverlening van Snelle Jongens uniek?

Snelle Jongens is natuurlijk niet het enige verhuisbedrijf in Doetinchem. De concurrentie is niet min en we hebben daarom een zeer doeltreffende en unieke werkwijze ontwikkeld. We voeren alle verhuizingen erg snel uit en we besteden ontzettend veel aandacht aan de kwaliteit van ons werk. Bovendien beschikken we over een uitzonderlijk dienstenpakket en bieden we de verhuisdiensten tegen een zeer scherpe prijs aan. Deze handige aanpak heeft ons een erg hoge klanttevredenheid opgeleverd, waardoor we wel eens als het nummer één verhuisbedrijf in Doetinchem beschouwd worden!

Professionele verhuizers voor heel Doetinchem en omgeving

Verhuisbedrijf Snelle Jongens heeft al verschillende verhuizingen van en naar Doetinchem uitgevoerd en deze prachtige regio kent dan ook helemaal geen geheimen voor ons. Onze verhuizers zijn zowel voor verhuisklussen in het stadscentrum als in de buitenwijken en de nabije omgeving beschikbaar. In de volgende stadsdelen hebben we onlangs nog mensen helpen verhuizen:

  • Wehl-Centrum
  • Oosseld en Vijverberg-Zuidwest
  • De IJkenberg
  • Overstegen-West
  • Het Hartger en de Elshof-Noord
  • De Huet Fase 5
  • De Huet Fase 6 + 7
  • De Bezelhorst
  • Muziekbuurt
  • De Kruisberg

De snelste verhuisservice van Doetinchem

Vergeleken met andere verhuisbedrijven werken we bij Snelle Jongens beduidend sneller. We weten als geen ander hoe vermoeiend en hectisch deze periode verloopt en we proberen elke verhuizing daarom snel af te ronden. We werken steeds volgens een strikte planning waar we ons voortdurend aan houden. Moesten we op een gegeven moment voor onverwachte problemen komen te staan, bespreken we dit duidelijk met de klant en passen we samen het schema aan. Bij eventuele vertragingen werken onze verhuizers bovendien graag wat langer door, zodat we de hele klus op de afgesproken datum kunnen afwerken.

Een goedkoop verhuisbedrijf in Doetinchem

Verhuisbedrijven staan bekend als erg dure ondernemingen die voortdurend extra kosten aanrekenen. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens zijn we ons erg bewust van dit slechte imago en we doen er daarom alles aan om de kosten tijdens het verhuizen te minimaliseren. Dankzij onze efficiënte aanpak kunnen we onze dienstverlening tegen een erg scherpe prijs verlenen. Op dit gebied onderscheiden we ons dan ook erg duidelijk van onze concurrentie. Bovendien zoeken we steeds naar een oplossing voor elk budget. Tijdens een eerste gesprek geef je je financiële mogelijkheden aan en we baseren onze offerte vervolgens op deze informatie.

Veilige en correcte verhuizingen in Doetinchem

Onze verhuizers beschikken over voldoende expertise en het juiste verhuismateriaal om je hele inboedel onbeschadigd van de oude naar de nieuwe woning te brengen. Ze gebruiken steeds grote en stevige verhuisdozen om je spullen op een professionele manier in te pakken. Breekbare spullen worden extra beschermd door handige verhuisdoeken en ze worden in een aparte doos geplaatst. Verder hebben we bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens ook een ruim wagenpark met verhuiswagens en verhuisliften. Onze verhuiswagens zijn vakkundig uitgerust en dankzij de beschermende laag aan de binnenkant van de wagens lopen je meubels onderweg zeker geen schade op. De verhuisliften zetten we ten slotte in bij verhuizingen naar een hogere etage. Een verhuislift is namelijk het ideale hulpmiddel om grote en zware spullen op een zeer veilige manier naar de juiste verdieping te brengen.

Het gevarieerde dienstenpakket van Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Naast een uitzonderlijke dienstverlening bieden we bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens ook een zeer ruim en gevarieerd dienstenpakket aan:

Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring met diverse soorten verhuizingen. Hierdoor weten we dat geen twee verhuizingen gelijk zijn en we bieden daarom ook verhuizingen op maat in Doetinchem aan. We luisteren graag naar jouw specifieke behoeftes en we passen ons verhuistraject vervolgens volledig aan jouw wensen aan.

Huur een verhuislift voor je verhuizing in Doetinchem

Ook de personen die hun verhuizing zelf regelen, maken regelmatig gebruik van de verhuisdiensten van Snelle Jongens. Zo bewaren we voortdurend heel wat spullen in onze inboedelopslag en verhuren we bijna dagelijks verhuisliften. Een verhuislift is namelijk de enige manier om zware en grote meubels naar een hoge verdieping te brengen. Het is erg gevaarlijk om deze lastige objecten zelf naar boven te sjouwen. De kans op schade is zo ontzettend groot en voor jouw lichaam is dit ook geen gezonde activiteit. Bovendien passen grote spullen vaak niet door de deuropening en zijn de trappenhuizen meestal te smal.

Een goede voorbereiding is noodzakelijk

Zodra je het overzicht over een verhuisklus verliest, draait de hele verhuizing al snel uit op een echte chaos. Onze Snelle Jongens bereiden elke opdracht daarom steeds grondig voor. Ze komen graag bij jou langs om onze werkwijze met jou te bespreken en om te bekijken met welke punten we zeker rekening moeten houden. Op basis van deze informatie stellen onze werknemers vervolgens een duidelijke planning op. We vragen je wel om tijdens het kennismakingsgesprek zoveel mogelijk informatie door te geven. Op deze manier kunnen we namelijk meteen een juiste werkwijze bepalen en moeten we het schema niet voortdurend aanpassen.

Veelgestelde vragen

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-05-01T05:33:36+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2024-05-01T05:33:11+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-05-01T05:32:40+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Wat is een verhuislift? 2024-03-25T07:02:47+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Wat kost een verhuizing in Doetinchem? 2023-05-04T13:56:13+02:00

De kosten voor een verhuizing in Doetinchem is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

De beste verhuizers van Doetinchem

Heel Doetinchem en omgeving kent Verhuisbedrijf Snelle Jongens. Dit hebben we hoofdzakelijk aan onze vakkundige en betrouwbare medewerkers te danken. Onze verhuizers zijn namelijk stuk voor stuk professioneel opgeleide vakmannen die weten hoe ze een verhuizing in goede banen moeten leiden. Ze nemen elke opdracht serieus en ze streven steeds naar het optimale resultaat. Bovendien beginnen ze ontzettend gemotiveerd aan een nieuwe verhuizing en beschikken ze tijdens de hele klus over een goed humeur. Met de hulp van onze Snelle Jongens vliegt de hele verhuizing voorbij, terwijl je nauwelijks merkt dat je eigenlijk aan het werk bent!

Neem nu nog contact met ons op en ontvang onmiddellijk een vrijblijvende offerte

Ben je je verhuizing van, naar of binnen Doetinchem aan het regelen en kan je de hulp van Verhuisbedrijf Snelle Jongens goed gebruiken? Bel ons dan even op of stuur ons een e-mail. Onze verhuizers staan je graag te woord en plannen meteen een adviesgesprek in. Zo kunnen jullie de hele verhuisklus samen bespreken en wordt het meteen duidelijk wat Verhuisbedrijf Snelle Jongens voor jou kan betekenen. Onze verhuizers sturen je ook meteen een offerte op maat toe. Op deze manier leer je onze scherpe tarieven meteen kennen en beschik je over alle nodige informatie om een weloverwogen beslissing te nemen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?