Verhuisbedrijf Castricum 2023-10-12T04:37:09+02:00

Verhuisbedrijf Castricum

Verhuisbedrijf Dordrecht

Verhuizen naar of binnen Castricum is niet eenvoudig. De stad ligt namelijk vol smalle steegjes en er is niet altijd voldoende parkeergelegenheid te vinden. Gelukkig kan je altijd op Verhuisbedrijf Snelle Jongens rekenen. We zijn namelijk een betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf in Castricum met jarenlange ervaring. Onze verhuizers weten hoe ze een verhuisklus moeten organiseren en gaan erg voorzichtig met je bezittingen om. Bovendien proberen ze elke taak zo snel mogelijk af te werken en is hun werk van de allerhoogste kwaliteit.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op. Onze verhuizers staan op elk moment paraat en staan je graag te woord!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Castricum is een prachtige Noord-Hollandse gemeente waar zowel jongeren als ouderen zich thuis voelen. Deze stad staat voornamelijk bekend om zijn levendige sfeer en de uitstekende ligging. Castricum ligt namelijk vlak bij de zee en er zijn diverse bossen in de nabije omgeving terug te vinden. De huizen in deze stad zijn ontzettend populair en er zijn diverse verhuisbedrijven actief. Bij Snelle Jongens hanteren we echter een unieke aanpak, waardoor we ons duidelijk van de overige verhuisbedrijven onderscheiden. Onze snelle en erg efficiënte werkwijze heeft ons een erg hoge klanttevredenheid opgeleverd en we hebben dan ook een uitstekende reputatie in Castricum opgebouwd!

Een allround dienstenpakket van dé verhuisservice in Castricum

Eén van onze belangrijkste kenmerken is ons ruim en volledig dienstenpakket. Onze verhuizers hebben ontzettend veel ervaring en ze brengen elke soort verhuizing tot een goed eind. Bovendien willen we onze klanten zo veel mogelijk ontzorgen en bieden we daarom ook heel wat gespecialiseerde diensten aan:

 • Particuliere en bedrijfsverhuizingen in Castricum
 • Seniorenverhuizingen
 • Verhuizingen in Castricum die dringend uitgevoerd moeten worden
 • Piano verhuizen
 • Professionele hulp bij het in- en uitpakken
 • Het (de)monteren van grote meubels
 • Transport van witgoed en zware objecten
 • Het verhuur van verhuisliften in Castricum
 • Naast verhuisbedrijf in Castricum zijn we ook actief in de omgeving zoals Uithoorn, Heemskerk, IJmuiden, Amstelveen, Amsterdam en Zaandam maar ook verder in de Randstad zoals Utrecht, Den Haag en Rotterdam

Snel verhuizen met Snelle Jongens

De periode rond een verhuisklus verloopt vaak erg chaotisch. Je vindt je spullen niet terug en je leeft een hele tijd tussen twee woningen. De vermoeidheid weegt erg zwaar door en je verliest al snel het overzicht. Onze verhuizers weten als geen ander hoe vervelend een verhuizing is en ze doen er daarom alles aan om de hele klus snel af te werken. Ze volgen een erg strikte planning en ze hanteren een zeer efficiënte aanpak. Bij eventuele vertragingen werken ze bovendien graag wat langer door, zodat ze de hele verhuizing tijdig kunnen opleveren.

Een tof en professioneel team van verhuizers in Castricum

Een verhuisbedrijf is natuurlijk helemaal niets zonder zijn verhuizers. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens werken we daarom enkel met professionele werknemers die weten waar ze mee bezig zijn. Al onze verhuizers hebben een vakkundige opleiding achter de rug en weten hoe ze aan een verhuisklus moeten beginnen. Ze behandelen je hele inboedel met de grootste zorg en ze zorgen ervoor dat al je spullen onbeschadigd in de nieuwe woning aankomen. Bovendien vatten ze elke werkdag gemotiveerd aan en zorgen ze voor een leuke en levendige sfeer tijdens de werkzaamheden. Op deze manier vliegt de dag voorbij en is de hele verhuizing in een mum van tijd afgewerkt.

Correcte en veilige verhuizingen in Castricum

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens is elke verhuizing in goede handen. We hebben namelijk het beste verhuismateriaal tot onze beschikking. Met dit werkmateriaal kunnen we je hele inboedel op een zeer veilige manier naar je nieuwe huis brengen. Zo beschikken we bijvoorbeeld over erg stevige verhuisdozen en beschermen we breekbare zaken met verhuisdekens. Verder zijn al onze verhuiswagens erg ruim en modern. Alle meubels passen zonder problemen in onze wagens en we kunnen de verhuizing meestal op één enkele dag afwerken. Ten slotte kan je bij ons ook een verhuislift huren. Een verhuislift is onmisbaar als je naar een hogere verdieping verhuist.

De scherpste tarieven van Castricum vind je bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Kiezen voor Verhuisbedrijf Snelle Jongens betekent kiezen voor een verhuisbedrijf met de beste tarieven. We weten hoe duur een verhuizing kan zijn en we proberen de kosten daarom voortdurend te drukken. Door enkel ervaren verhuizers in te zetten en de hele klus grondig voor te bereiden, kunnen we snel en efficiënt te werk gaan. We moeten weinig uren aanrekenen en onze prijzen zijn dan ook ontzettend competitief. Als je onze tarievenlijst vergelijkt met die van de overige verhuisbedrijven van Castricum, zal je meteen merken dat onze prijzen veel lager liggen. Verhuisbedrijf Snelle Jongens is een erg goedkope keuze waar je zeker geen spijt van krijgt.

Een betrouwbaar verhuisbedrijf voor Castricum en omgeving

Snelle Jongens is een bekend verhuisbedrijf in Castricum. We zijn al jarenlang werkzaam in deze regio en we weten elk straatje zonder problemen liggen. Je kan onze verhuizers zowel voor verhuizingen naar het centrum van Castricum als voor klussen in de buitenwijken inschakelen. Onlangs hebben we in de volgende buurten nog verhuizingen verricht:

 • Centrum
 • Castricum-Noord
 • Castricum-Oost
 • Castricum-Zuid
 • Bakkum
 • Akersloot
 • de Woude
 • Limmen

Huur een verhuislift voor je verhuizing naar Castricum

Sommige mensen verkiezen om de verhuisklus zelf te organiseren. Zeker doe-het-zelvers vinden het leuk om het verhuiswerk zelf uit te voeren. Ook in dit geval kunnen de diensten van Verhuisbedrijf Snelle Jongens echter van pas komen. Vooral het verhuren van onze verhuisliften is een erg populaire service. Een verhuislift is een platform dat automatisch naar boven getild wordt. Op deze manier kan je zware en grote objecten op een eenvoudige manier naar een hogere etage brengen. Met een verhuislift is de kans op schade miniem en moet je zelf geen zware fysieke arbeid uitvoeren.

Veelgestelde vragen

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-05-29T06:37:19+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-07-01T07:47:33+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Castricum? 2023-05-04T13:54:17+02:00

De kosten voor een verhuizing in Castricum is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Vraag nu nog een offerte aan

Ga je binnenkort van, binnen of naar Castricum verhuizen en wil je van onze diensten gebruik maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar en onze verhuizers leggen je de verschillende mogelijkheden met plezier uit. We komen vervolgens graag bij je langs, zodat we samen kunnen bekijken welke werkwijze bij jouw persoonlijke voorkeuren past. Onze werknemers sturen je vervolgens zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op maat toe, waardoor je een juist en weloverwogen keuze kan maken!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?