Verhuisbedrijf Assen 2022-11-01T04:40:26+02:00

Verhuisbedrijf Assen

Verhuisbedrijf Assen

Met Verhuisbedrijf Snelle Jongens in Assen verloopt elke verhuizing in Assen snel, vlot en correct. In de afgelopen 30 jaar hebben we namelijk een zeer georganiseerde werkwijze ontwikkeld, waardoor we steeds erg efficiënt te werk gaan. Bovendien beschikken we over het beste verhuismateriaal en werken we enkel met enthousiaste en goed opgeleide verhuizers. Twijfel dan ook niet langer en vraag nu nog een vrijblijvende offerte aan voor uw toekomstige verhuizing van of naar Assen!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Wat kan een verhuisbedrijf in Assen voor jou betekenen?

Verhuizen is steeds een erg drukke en hectische aangelegenheid. In deze vermoeiende periode moet je ongelooflijk veel regelen en dit in een zeer korte tijd. De hulp van een verhuisbedrijf kan je dan ook heel wat verlichting geven. Een professioneel verhuisbedrijf weet namelijk exact hoe ze een verhuisklus moeten aanpakken. Ze beschikken over de nodige kennis en het juiste materiaal om de hele verhuizing in goede banen te leiden. Door je verhuizing aan professionals uit te besteden, bespaar je ongelooflijk veel tijd. Een verhuisbedrijf kan de hele klus van A tot Z van je overnemen. Terwijl de verhuizers het zware fysieke gedeelte op zich nemen, hoef jij je nergens zorgen om te maken en kan je je rustig met het nodige papierwerk bezighouden.

Een kennismakingsgesprek om een duidelijke planning op te stellen

Bij Snelle Jongens maken we gebruik van een duidelijke, efficiënte en unieke aanpak. We passen onze werkwijze namelijk aan de behoeftes van elke klant aan. Om de verhuizing goed te kunnen organiseren, beginnen we elke samenwerking steeds met een verkennend gesprek. Tijdens deze bijeenkomst geef jij aan waar je naar op zoek bent en leggen wij je de verschillende opties uit. Op basis van deze informatie stellen we vervolgens samen met jou een planning op. Dit schema wordt op geen enkel moment zonder jouw toestemming aangepast en we doen er alles aan om ons aan de vooropgestelde afspraken te houden.

De diensten van onze verhuisservice in Assen

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is een bekende speler op het gebied van verhuizingen. We hebben jarenlange ervaring en je kan dan ook met alle soorten verhuizingen in Assen bij ons terecht. Bij Snelle Jongens gaan we echter nog een stap verder. We bieden namelijk ook heel wat gespecialiseerde diensten aan. In ons mooi dienstenpakket vind je onder andere de volgende verhuisservices terug:

Wat maakt ons uniek?

Assen is een prachtige stad met tal van winkels, eetgelegenheden en gezellige bars. In de omgeving van Assen vind je bovendien heel wat gerenommeerde bedrijven terug. De prachtige woningen in deze regio zijn dan ook ontzettend populair. Bij Snelle Jongens weten we hoeveel verhuisbedrijven er in de regio actief zijn en we hebben onze dienstverlening daarom geoptimaliseerd. We zorgen ervoor dat we de verhuizingen snel, correct en veilig afwerken. Bovendien beschikken we over een zeer competitieve prijslijst waar de concurrentie niet aan kan tippen. Bij ons is jouw hele verhuizing dan ook zeker in uitstekende handen.

Snelle verhuizer van of naar Assen

De snelheid van ons werk staat centraal bij Snelle Jongens. Een verhuizing is namelijk een hectische periode waar erg veel bij komt kijken. Je moet met ontzettend veel zaken rekening houden en je verliest al snel het overzicht. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens doen we er daarom alles aan om het hele project zo snel mogelijk af te werken. We gaan erg gestructureerd te werk en dankzij onze jarenlange ervaring zorgen we voor een zeer vlot verloop. Bovendien zijn onze verhuizers flexibel. Moesten de werkzaamheden enige vertraging oplopen, werken ze zonder problemen wat langer door. Op deze manier moeten we niet van onze planning afwijken en kunnen we de hele verhuisklus zoals afgesproken opleveren.

Verhuisbedrijf tegen de beste prijs in Assen

Heel wat mensen besteden hun verhuizing liever niet uit omwille van de hoge kostprijs. Bij Snelle Jongens zijn we ons van dit probleem bewust en we proberen de kosten daarom voortdurend te drukken. Zo werken we bijvoorbeeld ontzettend snel, waardoor we minder werkuren moeten aanrekenen. Bovendien is Snelle Jongens een verhuisbedrijf dat voor een ruim publiek beschikbaar is. We zoeken namelijk naar een gepaste oplossing voor elk budget. Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we je financiële mogelijkheden en we passen onze offerte vervolgens aan jouw economische situatie aan.

Veilig en schadevrij verhuizen in Assen

Ten slotte ben je bij ons ook zeker van werk van de beste kwaliteit. Je inboedel is natuurlijk het allerbelangrijkste tijdens een verhuizing. Om er zeker van te zijn dat al je spullen onbeschadigd in de nieuwe woning aankomen, maken onze medewerkers enkel gebruik van professioneel en betrouwbaar verhuismateriaal. Ze beschikken bijvoorbeeld over grote en stevige verhuisdozen en alle breekbare zaken worden in speciale beschermingsdoeken gewikkeld. Voor het transport hebben we goed uitgeruste verhuiswagens in ons wagenpark staan. Deze wagens zijn aan de binnenkant met een speciale laag uitgerust, zodat je meubels zeker geen schade kunnen oplopen. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens kan je ten slotte ook een verhuislift inschakelen. Deze liften zijn het ideale hulpmiddel om je hele inboedel naar een hogere verdieping te verplaatsen.

Heel Assen en omgeving kan de Snelle Jongens inschakelen

Onze Snelle Jongens hebben al meerdere verhuizingen in Assen uitgevoerd en ze kennen de stad dan ook door en door. Of je nu naar het centrum of naar één van de buitenwijken verhuist, bij ons kan je zeker terecht. In de volgende buurt zijn we onlangs bijvoorbeeld nog actief geweest:

  • Assen binnenstad
  • Assen West
  • Assen Noord
  • Assen Oost
  • Assen Zuid
  • Loon
  • Verspreid gebied Assen
  • Kloosterveen

Echte vakmannen als verhuizers

Een verhuisbedrijf is niets zonder een uitzonderlijk team van professionele verhuizers. Bij Snelle Jonens werken we daarom enkel met ervaren vakmannen die een ruime opleiding achter de rug hebben. Onze medewerkers weten van aanpakken en beginnen steeds gemotiveerd en enthousiast een aan nieuwe klus. Ze voeren elke taak nauwkeurig uit en ze gaan erg voorzichtig met je inboedel om. Ze weten hoe waardevol bepaalde spullen zijn en ze zorgen er daarom voor dat alles onbeschadigd verhuisd wordt. Bovendien brengen ze steeds een goed humeur mee en maken ze van de verhuizing een leuke en gezellige periode!

Verhuisliften huren in Assen

Sommige mensen besteden hun verhuizing liever niet uit en dat begrijpen we ook. Dit betekent echter niet dat Verhuisbedrijf Snelle Jongens niet voor je kan betekenen. Tijdens het organiseren van de verhuisklus kan je namelijk wel eens tegen onverwachte problemen aanlopen. Zeker als je naar een hogere etage moet, kan het verplaatsen van grote meubels wel eens moeizaam verlopen. Bij Snelle Jongens kan je daarom ook verhuisliften huren. Een verhuislift is een groot platform dat elektrisch aangestuurd wordt. Met dit hulpmiddel worden alle zware objecten zonder problemen naar boven getild en moet je zelf geen lastige en zware spullen naar de juiste verdieping sjouwen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2022-11-29T05:58:38+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2022-10-28T08:00:08+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2022-10-28T07:59:37+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Assen? 2022-10-28T07:55:03+02:00

De kosten voor een verhuizing in Assen is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €29,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Besteed je verhuizing in Assen nu nog aan Snelle Jongens uit!

Voor een verhuizing van, naar of binnen Assen ben je bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens zeker aan het goede adres. Je kan ons op elk moment telefonisch of per e-mail contacteren en onze experts staan je graag te woord. Ze leggen je de verschillende mogelijkheden duidelijk uit en luisteren aandachtig naar jouw wensen en eisen. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring en weten dan ook perfect hoe ze jou tijdens het hele project kunnen begeleiden. Twijfel dan ook niet langer en vraag nu nog een offerte aan!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?