Verhuisbedrijf Arnhem 2023-10-12T04:34:36+02:00

Verhuisbedrijf Arnhem

Verhuisbedrijf Alkmaar

Ben je op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in Arnhem? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens aan het juiste adres. We werken namelijk enkel met professionele verhuizers die voor vakwerk zorgen. Dankzij onze snelle en goedkope dienstverlening verloopt elke verhuizing vlot en heb je dan ook op geen enkel moment last van verhuisstress.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden en onze tarieven? Neem dan meteen contact met ons op en we leggen je graag uit wat wij voor jou kunnen betekenen!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Een professioneel en ervaren verhuisbedrijf in Arnhem

Snelle Jongens heeft al ontzettend veel mensen van, naar en binnen Arnhem helpen verhuizen. We weten hoe vermoeiend en hoe lastig een verhuizing kan zijn en we nemen de hele verhuisklus dan ook op een vakkundige manier van je over. We zorgen ervoor dat de hele verhuizing volgens jouw wensen verloopt en dat je snel de nieuwe woning kan betreden. Door de verhuizing aan ons professioneel en gedreven verhuisbedrijf uit te besteden, bespaar je bovendien heel wat tijd. Terwijl wij het zware werk voor onze rekening nemen, kan jij de administratie in orde brengen of kan je de nieuwe woning alvast schoonmaken.

Een allround verhuisbedrijf in Arnhem

Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens willen we iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn en we bieden dan ook een compleet dienstenpakket aan. Je kan ons onder andere voor de volgende klussen inschakelen:

Ben je op zoek naar een bepaalde verhuisdienst die niet in het lijstje staat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens weten we namelijk dat geen enkele verhuizing gelijk is en we bieden ook verhuizingen op maat aan. We bespreken de mogelijkheden graag met je en samen zoeken we naar een gepaste oplossing.

Wat maakt Verhuisbedrijf Snelle Jongens uniek?

In Arnhem zijn heel wat verschillende verhuisbedrijven terug te vinden. Bij Snelle Jongens vallen we echter op door onze snelle dienstverlening, onze kwalitatief hoogstaande verhuizingen en onze lage prijzen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we namelijk een zeer efficiënte werkwijze ontwikkeld. We voeren elke verhuisklus dan ook zo snel mogelijk uit, terwijl we de kwaliteit van ons werk niet uit het oog verliezen. Bovendien proberen we voortdurend de kosten te drukken en bieden we onze diensten dan ook tegen een zeer lage prijs aan. Verhuisbedrijf Snelle Jongens maakt voortdurend indruk op de klanten en we worden dan ook niet voor niets als het beste verhuisbedrijf van Arnhem beschouwd.

Snel en vlot verhuizen in Arnhem

Onze naam, Snelle Jongens, spreekt voor zich: een snelle service staat bij ons centraal. We weten hoe lastig een verhuizing kan zijn en we doen er dan ook alles aan om de verhuisklus zo snel mogelijk af te ronden. We zorgen dan ook voor een grondige voorbereiding en een duidelijke planning. Verder houden we ons steeds aan de gemaakte afspraken en proberen we aan al je wensen en eisen te voldoen. Bovendien stellen we ons flexibel op. Loopt de verhuizing onverwachts vertraging op, dan werken we gewoon wat langer door. De werkzaamheden worden dan ook op geen enkel moment onnodig stilgelegd en we leveren de verhuizing dan ook op het afgesproken tijdstip op.

Kwalitatief hoogstaande en veilige verhuizing in Arnhem

Naast de snelheid is ook de kwaliteit van ons werk erg belangrijk. We weten hoe moeilijk het is om waardevolle spullen aan een verhuisbedrijf toe te vertrouwen en we beschermen je hele inboedel dan ook voortdurend tegen eventuele schade. Onze verhuizers werken daarom enkel met professioneel verhuismateriaal, gaande van handige verhuisliften tot stevige inpakdozen en beschermende verhuisdekens. Bovendien hebben we onze verhuiswagens aan de binnenkant uitgerust met een beschermlaag, waardoor het transport op elk moment veilig verloopt. Al onze werknemers zijn tenslotte professioneel opgeleid. Ze beschikken dan ook over de nodige kennis om de verhuizing correct te laten verlopen en ze weten exact hoe ze met waardevolle spullen moeten omgaan.

Budgetvriendelijk verhuizen in Arnhem

Tenslotte werken we ook aan zeer eerlijke tarieven. We gaan namelijk voortdurend kostenbesparend te werk en zorgen zo voor erg aantrekkelijke prijzen. Bovendien proberen we voor elk budget steeds een gepaste oplossing te zoeken. Samen bekijken we je persoonlijke situatie en bespreken we de verschillende mogelijkheden. We luisteren aandachtig naar je behoeftes en op basis hiervan stellen we dan ook een passend aanbod op. Bij verhuisbedrijf Snelle Jongens zorgen we ervoor dat iedereen van onze diensten gebruik kan maken en werken we dan ook met alle soorten klanten.

Een verhuisservice voor de hele stad Arnhem

Verhuisbedrijf Snelle Jongens heeft jarenlange ervaring met verhuizingen in Arnhem en we kennen de stad dan ook door en door. We zijn werkzaam in heel Arnhem en omgeving, gaande van het stadscentrum tot de buitenwijken. In de volgende buurten hebben we onlangs bijvoorbeeld nog verhuizingen gerealiseerd:

 • Centrum
 • Spijkerkwartier
 • Arnhemse Broek
 • Presikhaaf West
 • Presikhaaf Oost
 • Sint Marten en Sonsbeek-Zuid
 • Klarendal
 • Velperweg e.o.
 • Alteveer en Cranevelt
 • Geitenkamp
 • Monnikenhuizen
 • Burgemeesterswijk en Hoogkamp
 • Schaarsbergen
 • Heijenoord en Lombok
 • Klingelbeek
 • Malburgen-West
 • Malburgen-Oost (Noord)
 • Malburgen-Oost (Zuid)
 • Vredenburg en Kronenburg
 • Elden
 • Elderveld
 • De Laar
 • Rijkerswoerd
 • Schuytgraaf

Een goede voorbereiding is essentieel

Ons verhuisbedrijf wil elke verhuizing vlot en soepel laten verlopen en we bereiden elke klus dan ook grondig voor. We organiseren daarom steeds eerst een verkennend gesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek geef je aan wat je verwachtingen zijn en of je speciale wensen hebt. Vervolgens passen wij onze werkwijze aan jouw behoeftes aan en stellen we een duidelijke planning op. Tijdens het verhuizen proberen we ons zoveel mogelijk aan deze planning te houden en doen we er alles aan om de verhuizing tijdig op te leveren. Het is wel belangrijk dat je ons alle belangrijk informatie doorgeeft. Op deze manier kunnen we ons op eventuele problemen voorbereiden en komen we niet voor onaangenamen verrassingen te staan.

Lastige objecten

Ben je van plan zelf de verhuizing te doen? Alleen, probeer je nog te bedenken hoe je de moeilijk verplaatsbare meubelstukken verhuist? Op dit soort momenten wordt Snelle Jongens ingeschakeld voor een gedeeltelijke verhuizing van de inboedel. Je kunt ons eenvoudig inschakelen om grote, zware objecten te verhuizen. Doordat we dit uit handen nemen, hoef jij je geen zorgen te maken om de grote inboedel.

Veelgestelde vragen

Wat is een verhuislift? 2022-12-22T05:33:49+02:00

Een verhuislift is een voertuig wat zich mobiel kan voortbewegen met een uitschuifbare lift verticaal omhoog. Hier kun je tot 400 kilo spullen op kwijt. De verhuislift is bedoeld om tijd te besparen, of wanneer goederen niet door de lift of de trap passen. Ook kun je een verhuislift puur en alleen gebruiken voor extra comfort en gemak.

Zo kunnen alle spullen, tot wel 400KG en tot aan de 9e verdieping (27meter) zonder moeite met de verhuislift naar beneden of naar boven worden gebracht en gaan deze op de nieuwe locatie indien nodig weer net zo makkelijk met de verhuislift omhoog.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-01-23T06:33:53+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-01-23T06:34:13+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Wat kost een verhuizing in Arnhem? 2023-05-04T15:19:36+02:00

De kosten voor een verhuizing in Arnhem is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Vraag een offerte aan bij Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Ga je binnenkort verhuizen van of naar Arnhem en zoek je professionele hulp? Snelle Jongens redt je uit de nood. We nemen de verhuisklus graag van je over en we zorgen steeds voor een uitstekend resultaat. Contacteer ons nu nog voor meer informatie en ontvang meteen gratis een vrijblijvende offerte op maat!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?