Verhuisbedrijf Amersfoort 2023-10-12T04:33:55+02:00

Verhuisbedrijf Amersfoort

Verhuisbedrijf Amersfoort

Snelle Jongens uit Amersfoort is een verhuisbedrijf dat ondersteunt in een snelle verhuizing. Dit gebeurt met opgeleide verhuizers en verpakkingsmateriaal waarmee jouw inboedel beschermd is. Bovendien kunnen we dit doen tegen een goedkope prijs. Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf naar Amersfoort, uit Amersfoort of binnen Amersfoort? Kijk dan niet verder, want met verhuisbedrijf Amersfoort Snelle Jongens zit je altijd goed. Ben je benieuwd welke prijzen we hanteren? Klik dan hieronder op de knop en vraag alvast een vrijblijvende offerte aan.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Diensten bij dé verhuisservice in Amersfoort

Verhuisbedrijf Snelle Jongens is een gedreven verhuisbedrijf dat zich toelegt op het bedienen van alle cliënten. Ons doel is om jou van duidelijke informatie te voorzien en je direct te laten weten waar je aan toe bent. We werken ook samen met alle partijen. Zo kunnen we meestal aan je wensen voldoen. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die je kunnen helpen met de volgende diensten:

 • Een kleine verhuizing
 • Een grote verhuizing
 • Verhuizing met spoed
 • Verhuizen van meubelstukken en inboedel
 • Ontruiming van een pand of woning
 • Verhuizing van witgoed
 • Inpak- en uitpak diensten
 • Zakelijke verhuizing
 • Naast Amersfoort vind je Snelle Jongens ook in:
 • Naast verhuisbedrijf in Amersfoort zijn we ook actief in de omgeving zoals: AmsterdamUtrecht, Harderwijk, Nieuwegein, Veenendaal en Woerden.

Verhuisbedrijf in Amersfoort: waar kwaliteit voorop staat

We doen altijd ons best om de hoogst mogelijke kwaliteit te geven voor een goedkoop tarief. Daarnaast doen we dit ook binnen een opzienbarende tijd. Hierdoor is jouw inboedel snel verhuisd en kun je alvast je inboedel gaan inrichten. Weet je dat we écht volledig de zorg over de inboedel dragen? Dit doen we zodat jij de tijd en moeite kunt nemen voor andere taken van de verhuizing.

Waarom schakel je onze verhuisservice in?

Ga je voor verhuisbedrijf Snelle Jongens uit Amersfoort? Dan weet je zeker dat er een team klaarstaat dat gaat voor snelheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Wanneer je tevreden bent over de verhuizing, dan zijn wij dat ook. Een ander voordeel is dat we naast deze speerpunten ook voor een laag tarief gaan. Om een geheim te verklappen: doordat we effectief werken, is het voor ons mogelijk om de kosten omlaag te halen. Dit betekent dat een professionele verhuizing in Amersfoort goedkoop is. Om dieper in te gaan op ons geheim, hebben we hieronder onze drie speerpunten die je kunt verwachten.

Snelle verhuisdiensten in Amersfoort

Wanneer je een verhuizing uitbesteedt, dan wil je dat dit zo snel mogelijk gebeurt. Bij Snelle Jongen Amersfoort zorgen we dat we een verhuizing binnen een korte periode inplannen. Bovendien hebben we een effectieve aanpak. Door deze effectieve aanpak gaan we snel te werk. En wanneer we snel te werk gaan, dan betekent dit dat jouw inboedel snel verhuist is.

Zelf voorbereiden, inpakken, verslepen, een verhuiswagen huren en meer. Bij de gedachte alleen al kan het overweldigend lijken. Dit is ook de reden dat mensen kiezen om de verhuizing uit te besteden. Als verhuisbedrijf in Amersfoort staan we klaar om dit voor jou te doen.

Lastige inboedel en meubelstukken

Soms komt het voor dat je zelf aan het verhuizen bent. Hierin gaat het goed met de voorbereiding, je pakt alles in en huurt een busje. Echter, je komt erachter dat je in een smalle straat, of op de derde verdieping van een flat zonder lift woont. Toch moeten grote spullen als een boekenkast of wasmachine naar jouw nieuw locatie. Hoe los je dit op?

Ook voor dit soort situaties heeft Snelle Jongens een passende oplossing. Regelmatig besteden mensen een deel van de inboedel aan ons uit. Daarom kun je ons inschakelen voor grote objecten die je zelf niet kunt verplaatsen.

Kwaliteit is belangrijk

Wanneer je de keuze maakt voor de Verhuisbedrijf Snelle Jongens in Amsterdam dan staat bij ons hoog op de agenda om de verhuizing zo goed en zo snel mogelijk in gang te zetten, dit refereert immers perfect aan onze naam. De juiste aanpak, op een zo snel en efficiënt mogelijke manier is waar ons bedrijf voor staat. Het is de bedoeling dat je het nieuwe huis met inboedel en al zo snel mogelijk kunt betreden. Het uit handen nemen van de zorgen doen wij zo goed mogelijk, daar zijn verhuisbedrijven namelijk voor in het leven geroepen.

Tegen een scherp tarief verhuizen in Amersfoort

De combinatie van snelheid, effectiviteit en het goed inplannen maakt dat we de tarieven omlaag doen. Dit komt doordat we minder tijd kwijt zijn en meer verhuizingen kunnen doen. Dat we meer verhuizingen doen zorgt weer voor meer ervaring. Alleen, het belangrijkste voor jou is dat de tarieven laag zijn. Mocht je speciale wensen hebben? Neem dan contact op en vraag een offerte aan. Wij als verhuisbedrijf staan je graag te woord en doen ons best om met een goed voorstel te komen. Alvast de prijzen zien? Bezoek dan de pagina tarieven.

Verhuisbedrijf in Amersfoort en omgeving

In heel Amersfoort zie je Snelle Jongens aan het werk. Maar ook in de omstreken van Amersfoort zijn we actief. Doordat we een vestiging in Amersfoort hebben, zijn we zeer bekend met deze stad. De verschillende buitenwijken, het prachtige centrum en dorpen om Amersfoort heen, overal zijn we beschikbaar voor een snelle verhuizing. We komen op de volgende plekken:

 • Bergkwartier
 • Eemkwartier
 • Het Gein
 • Kattekampen
 • Kattenbroek
 • De Koppel
 • De Kruiskamp
 • Leusderkwartier
 • Liendert
 • Nieuwland
 • Nimmerdor
 • Randenbroek
 • Randenbroek-Schuilenburg
 • Rustenburg
 • Schothorst
 • Schuilenburg
 • Soesterkwartier
 • Stadskern
 • Vathorst
 • Vermeerkwartier
 • Zielhorst

Veelgestelde vragen

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2024-05-29T06:37:43+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-05-29T06:37:19+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-05-29T06:36:47+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wat kost een verhuizing in Amersfoort? 2023-05-04T15:22:45+02:00

De kosten voor een verhuizing is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Bereid jouw verhuizing in Amersfoort voor

En dit zeggen we niet zonder reden. We hebben vaak meegemaakt dat een verhuizing niet soepel liep wegens een gebrek aan voorbereiding. Snelle Jongens wil als verhuisbedrijf in Amersfoort jou van perfecte dienst zijn. Alleen, het is wel belangrijk dat de voorbereiding goed gaat. Daarom nodigen we je uit voor een gesprek waarin we de verhuizing samen doornemen. Doordat we samen de verhuizing doornemen weten we beter wat we van elkaar kunnen verwachten.

In deze gesprekken merken we dat iedereen zijn of haar eigen wensen heeft in een verhuizing. Zo horen we vaak de wens dat er geen schade moet zijn aan de inboedel. Aan de andere kant wil een gedeelte dat alles volledig volgens afspraak gebeurt. Dit zijn geen ongewone wensen, Snelle Jongens Amersfoort doet er dan ook alles aan om hieraan te voldoen. Geef daarom in een gesprek of offerte alle info die we kunnen gebruiken. Wanneer we samen beter voorbereiden, creëren we samen een betere verhuizing.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op onze website vraag je zonder verplichting een offerte aan. Een verhuizing blijft maatwerk, dus alleen met een offerte ken je jouw mogelijkheden. Op het formulier vragen we bijvoorbeeld wanneer je ons nodig hebt en of er bijzonderheden zijn. Het maakt niet uit of je in een rijtjeswoning, een flat of een vrijstaand huis woont. In alle gevallen nemen we het verhuiswerk met plezier voor onze rekening.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?