Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn 2023-10-12T04:33:41+02:00

Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Wij willen als verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn graag helpen wanneer je wilt of moet gaan verhuizen. Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij verschillende verhuizers tot onze beschikking en kunnen wij daarnaast gebruik maken van materialen die het verhuizen veel gemakkelijker maken. We kunnen bijvoorbeeld helpen met een verhuizing naar Alphen aan den Rijn, een verhuizing van Alphen aan den Rijn naar een andere stad, maar uiteraard ook een verhuizing binnen Alphen aan den Rijn. Mocht je op zoek zijn naar meer informatie of een offerte, neem dan contact met ons op.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?

Een professionele verhuizing met verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Een verhuizing wil je natuurlijk zo professioneel mogelijk laten gebeuren. Je kunt hierdoor de verwachting scheppen dat de verhuizing zo snel mogelijk gebeurt en uiteraard ook goed gebeurt. Hierdoor kun je beginnen met het wennen aan de nieuwe omgeving of het inrichten van het nieuwe bedrijfspand. Welke taken kunnen wij allemaal op ons nemen?

Welke taken kunnen wij op ons nemen?

Waarom een verhuisbedrijf in schakelen voor de verhuizing?

Ons verhuisbedrijf inschakelen betekent dat we een hoop voor je kunnen doen.. Het kan bijvoorbeeld zijn dat iemand moet verhuizen buiten zijn eigen wil. Hierdoor moet hij bijvoorbeeld met spoed verhuizen en moet de woning ontruimd worden. Zowel het ontruimen van de woning als het verhuizen naar de nieuwe locatie is iets waarbij het verhuisbedrijf kan helpen. Ook kan het zijn dat iemand geen tijd heeft om de verhuizing zelf te realiseren of dat iemand onvoldoende hulp kan vinden om te gaan verhuizen. Een verhuizing helemaal zelf doen is vaak geen optie en ook dan is het dus altijd een goed idee om een verhuisbedrijf te kunnen inschakelen, maar wat kunnen wij precies voor je betekenen bij de verhuizing?

Een professionele verhuizing met verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Een verhuizing wil je natuurlijk zo professioneel mogelijk laten gebeuren. Je kunt hierdoor de verwachting scheppen dat de verhuizing zo snel mogelijk gebeurt en uiteraard ook goed gebeurt. Hierdoor kun je beginnen met het wennen aan de nieuwe omgeving of het inrichten van het nieuwe bedrijfspand. Welke taken kunnen wij allemaal op ons nemen?

De voordelen van een verhuizing met Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Je wilt dat de verhuizing zo goed mogelijk verloopt en daarom is het zeker de moeite waard om contact met ons op te nemen. Laten we kijken wat de verschillende redenen zijn waarom je ons kan inschakelen.

1. Bespaar tijd bij de verhuizing

Een verhuizing vraagt natuurlijk om een hele hoop tijd en werk en het scheelt uiteraard een hoop tijd en werk wanneer de verhuizing uitbesteed wordt aan ons als verhuisbedrijf. Hierdoor blijft er tijd over die jij zelf kunt gebruiken voor andere taken. Het is namelijk zo dat er ook een hoop andere taken komen bij een verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan de administratie. Wij als verhuisbedrijf nemen een hoop werk over zodat jij hiervoor de tijd hebt.

2. De verhuizing verloopt sneller en veiliger

Wij gebruiken ervaren en professionele verhuizers die allemaal graag de verhuizing willen uitvoeren. Hierdoor zal de verhuizing waarschijnlijk een stuk sneller en efficiënter verlopen. Ook de spullen zijn natuurlijk in veilige handen. Een verhuizing zorgt er soms voor dat spullen kapot kunnen gaan, maar wanneer wij de spullen verhuizen naar een volgende locatie, gebruiken wij hiervoor de meest veilige methodes waardoor het verhuizen niet alleen veiliger is voor de verhuizers zelf, maar ook uiteraard voor de spullen die verhuisd moeten worden.

3. We maken gebruik van handige materialen

De materialen die wij gebruiken zorgen er op hun beurt voor dat de verhuizing sneller, efficiënter en ook veiliger zal verlopen. Denk bijvoorbeeld aan een verhuiswagen of een verhuislift. Ook zijn deze materialen los te huren waardoor de verhuizing een stuk makkelijker zal gaan.

Verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn en omgeving

Wij verhuizen in alle buurten en wijken van Alphen aan den Rijn. Doordat wij de stad goed kennen, kunnen wij snelle verhuizing realiseren. Ook een verhuizing van of naar het centrum van Alphen aan den Rijn is voor ons geen probleem. Hieronder de wijken waar wij recent verhuizingen hebben gerealiseerd;

 • Oudshoorn
 • Ridderveld
 • Hoorn
 • Zegersloot
 • Hoge Zijde
 • Lage Zijde
 • Steekterpolder
 • Kerk en Zanen
 • Rietveld
 • Aarlanderveen
 • Zwammerdam

Veelgestelde vragen

Wat moet ik voorbereiden voor de verhuizing? 2024-02-28T06:16:48+02:00

Wij raden aan om al zoveel mogelijk spullen in te pakken in verhuisdozen. Schrijf vervolgens op de doos wat de bestemming is van desbetreffende doos. Zo weten de verhuizers waar de verhuisdoos naartoe moet. Maak een verhuisdoos die je direct na de verhuizing nodig hebt. Dan hoeft u deze niet te zoeken. Zorg tijdens de verhuizing voor voldoende parkeerplek voor de verhuiswagen.

Hoe lang van te voren moet ik een verhuizing doorgeven? 2024-03-25T07:03:11+02:00

Des te eerder je de datum reserveert, des te groter de kans is dat de gewenste datum vrij is. Houd hier rekening met minimaal drie weken van te voren. Natuurlijk bestaat de kans om een verhuisdatum op korte termijn te bespreken, mochten wij in de gewenste datum beschikbaar zijn.

Kan ik meehelpen tijdens de verhuizing? 2024-01-23T06:34:13+02:00

Wij werken op basis van uren. Als jij je vrienden en familie inschakelt om te helpen met de verhuizing scheelt dat natuurlijk tijd. Dit resulteert vanzelfsprekend in een lagere rekening.

Wat kost een verhuizing in Alphen aan den Rijn? 2023-05-04T15:24:52+02:00

De kosten voor een verhuizing is afhankelijk om wat voor soort verhuizing het gaat. Een verhuizer inhuren kan al vanaf €35,- p.u. en een verhuislift huren kost €60,- p.u. Wil je een offerte op maat ontvangen? Vul dan het offerte formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte voor je verhuizing.

Wanneer is het verstandig om een verhuislift te huren? 2023-12-13T08:06:08+02:00

Bij een verhuizing van of naar een rijtjes- of vrijstaande woning is een verhuislift niet nodig. Wanneer de verhuizing van of naar een flat of appartement op de eerste etage of hoger is, dan raden wij in veel gevallen aan om een verhuislift te gebruiken om zo de verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Meer informatie en een offerte aanvragen

Wil jij dus ook dat de verhuizing een stuk sneller en makkelijker verloopt dan kun je het beste even contact opnemen met ons. We kunnen dan bekijken wat we precies voor je kunnen beteken en eventueel een offerte opstellen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN?